Снимка: Строежа
В навечерието на 31-и декември, Парти център 4КМ ще събере уникален микс от стилове, начело с водещи имена в българската клубна култура.
 
За случая ще бъдат на разположение и трите зали на парти центъра, всяка с различно настроение и музика. 
 
В първата зала вдясно, на сцената последователно ще се изявят Уикеда, Помориънс, Котарашки лайв бенд и Сърмата Хари. 
 
Паралелно в съседната вътрешна зала ще звучи здрав хип-хоп, дръм ен бейс, брейкбийт и дъбстеп. Програмата там е поверена на популярния лейбъл Illmate.
 
Сред живите изпълнения на тази сцена се нареждат имената на The Top Stoppers Live, Wosh MC, Feel, LOGO5+2 DJ`s, както и диджей сетовете на Dj Darkstep, Divaddloe Oucha!, Harry Up и Bashment. 
 
Музикалната селекцията в третата зала е поверена на Lazy Face от радио-предаването Jamaica Air Force (ска, реге, денсхол, дъб) със специалното гостуване на реге MC-то NRG D, който ще представи първия си албум Unity. Съвсем скоро ще бъде обявен допълнителния лайн ъп за същата сцена.
 
Влизането в целия Парти център 4км ще става с общ билет, който ще дава възможност на публиката, в зависимост от моментните си предпочитания, да посещава свободно и трите зали.
 
Билетите за новогодишната вечер на 4КМ ще се разпространяват от 9-и декември, в мрежата на Ticketstream.bg. Пропуските на предварителна продажба са с цена 20 лева до 28-и декември включително, след което, както и на място, сумата ще бъде 25 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase