Преди Антъни Кийдис феновете ще подгреят с Q-Check. Снимка: Reuters
fallback

Остават броени дни до разтърсващия концерт на Red Hot Chili Peppers в София. Интересът към събитието е огромен, а шоуто обещава да бъде грандиозно.

Групата ще взриви препълнената зала както с най-новите си парчета, така и с най-големите си световни хитове.

Купонът пред Арена Армеец в събота ще започне още в 16 часа, a организаторите от Sofia Music Enterprises са подготвили редица изненади за многобройните фенове.

На специална сцена ще забива родната групата Q-Check, която определя стила си като смесица от пънк, реге, ска и метъл. Те ще забавляват хората на открито преди старта на концерта, в компанията на добре изстудена бира.

Ограничено количество билети все още могат да бъдат закупени на цени от 90 до 200 лева в касите на TicketPro в цялата страна и онлайн на ticketpro.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Стоян

преди 11 години

Охраната на концерта бе на много ниско ниво. Непрекъснато имаше хора по парапетите на залата, които затрудняваха седящите да се наслаждават на изявата за, която бяха платили. Седящите на първите редове непрекъснати се налагаше да правят забележки на хората по парапетите и съм учуден, че не се стигна до саморазправа. Явно седящите хора не желаеха да падат на нивото на ПАРАПЕТЧИИТЕ.

6

Потресен

преди 11 години

Ниво -1, където се намират съблекалните на групата, е плувнало в съдържанието на цялата канализация на новата арена Армеец... Пред очите ми се изливат количества фекалии, а да не говорим за миризмата. Май това е първият и последният път в който тази група ще ни гостува. Поклон просто, евала!

5

Peter Kostov

преди 11 години

Група Q-Check, с главен вокал Man-gall !!!

fallback