Снимка: БГНЕС
fallback

Пол Маккартни заяви, че бракът му с бившия фотомодел Хедър Милс е една от главните грешки в неговия живот и най-сериозната грешка за последните десет годни, пише британското издание Mirror, което се е оповавал на интервю с музиканта в списание "Q".

Маккартни добави, че не иска да критикува Милс и се старае да й мисли само доброто. Положителната страна на неудачния брак била единствено появата на дъщерята Беатрис.

Oще по темата

Пол Маккартни и Хедър Милс сключиха брак през юни 2002 г. През май 2006 г. музикантът подаде молба за развод.

Сред причините за разтрогване на брака били сложните взаимоотношения и постоянните конфликти между двамата. Ключова роля към раздялата изиграла и участието на модела в порноснимки.

Бракоразводния процес завърши през 2008 г. като бе един от най-дългия и шумен звезден развод. Хедър Милс получи 25 милиона лири.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 14 години

първия хит на ролинг стоунс е написан от Бийтълс - I wanna be your man. В биографичната книга за стоунс дори пише, че мениджъра им е измислил тази тактика да бъдат "лоши момчета" в противовес на "всеобичните рошьовци". а за пърпъл, юрая и сабат - тя сами признават, че са се учили от бийтълс. така че пикльовците на по ментална възраст 13 години да прочетат малко история преди да се "изкажат"

16

Анонимен

преди 14 години

вие виждали ли сте хедър милс, че говорите за "модели и и т-н" тя е далеч от понятието за модел, или поне от сегашните модели, отделно че е с един крак. пол не я взе заради красотата и, а просто от някакво съжаление и престорено мило държане от нейна страна.

15

21грама

преди 14 години

Днес БГ, днес вече просто се о*рахте. "Оповавал" грешен правопис, а и който е съчинил нещастния текст явно няма представа какво изобщо означава глаголът "уповавам (се)".

fallback