17

Анонимен

преди 14 години

първия хит на ролинг стоунс е написан от Бийтълс - I wanna be your man. В биографичната книга за стоунс дори пише, че мениджъра им е измислил тази тактика да бъдат "лоши момчета" в противовес на "всеобичните рошьовци". а за пърпъл, юрая и сабат - тя сами признават, че са се учили от бийтълс. така че пикльовците на по ментална възраст 13 години да прочетат малко история преди да се "изкажат"

16

Анонимен

преди 14 години

вие виждали ли сте хедър милс, че говорите за "модели и и т-н" тя е далеч от понятието за модел, или поне от сегашните модели, отделно че е с един крак. пол не я взе заради красотата и, а просто от някакво съжаление и престорено мило държане от нейна страна.

15

21грама

преди 14 години

Днес БГ, днес вече просто се о*рахте. "Оповавал" грешен правопис, а и който е съчинил нещастния текст явно няма представа какво изобщо означава глаголът "уповавам (се)".

14

вк. ритъм

преди 14 години

музиката и текстовете от 60-те са велики. има разбира се и изкючения, но в днешно време музиката е изключение

13

вк. ритъм

преди 14 години

хайде сега пак спора бийтълс и стоунс. когато бийтълс са забивали по цяла вечер в клубовете на хамбург стоунс са свирили на учлищни вечеринки. истината е че музиката се продава от имиджа, бийтълс бяха добрите момчета, стоунс лошите - за всеки по нещо. иначе кийт и мик заедно нямат толкова дрога и алк колкото джон е консумирал. на пол грешката е че имаше изключителен брак с линда и търсеше пак [love].няма кво да ги съдим и те са хора като нас, а не това което медийте представят. иначе като цяло

12

зъбатия

преди 14 години

Била участвала в порно снимки...ха, нима това не би зарадвало и трогнало до сълзи всеки един британец!Що за стренджър е тоя Пол...

11

Боратко Батков

преди 14 години

До Номер 8 и 9:Едно уточнение: Пърпъл, Юрая Хийп са 5-6 години след Бийтълс. Това първо. Второ: 60-те години има 4 велики групи, които стоят на най-високото стъпало на рок-музиката, от тях произлиза всичко след това. Това са: Бийтълс, Ролинг Стоунс, Дъ Кинкс и Дъ Ху. Така че не се отнасяйте пренебрежително към титаните на музиката!

10

JUDAS

преди 14 години

Макартни, жалък лигльо, скрий се. Никой не се интерусува от теб и смешната ти музика.

9

до 8

преди 14 години

да, и според мен БИЙТЪЛС са еднии лагиви глезльовци на съдбата. Има къде къде по-стойностни групи. Не зная с какво толкова са били известни. Може би защото в България е било комунизъм тогава и не е имало никакви групи. Аз поне си го обяснявам така. Музиката им никак не ме вълнува. Виж РОЛИНГ СТОУНС, ЮРАЯ ХИЙП, ДИЙП ПЪРПЪЛ и БЛЕК САБАТ все от същото време, са нещо коренно различно.

8

Мик Джагър

преди 14 години

Това е един измислен музикант. Истинската група на въпросното време се казва РОЛИНГ СТОУНИС. Бийтълсчетата са *** зализани пенделчета. Нещо като днешната чалгарчета.

7

ПТУРС

преди 14 години

Няма за какво да съжалява. Жив е,здрав е,свири си хитовете. Да си спомним къде са сега Джон и Джордж,вечна им памет.Парите са куп хартийки,с които не можеш да си купиш любов,както пееха Бийтълс .Can`t buy me love!

6

Анонимен

преди 14 години

Мъжете винаги са харесвали *** стига да не са женени за тях.

5

Съседа

преди 14 години

Браво на Милс - истинската жена е длъжна да отсече дърво, да разруши дом и да отгледа дъщеря.

4

Гошо Тъпото

преди 14 години

ВИЦ Попитали радио "Ереван" Кога Пол Маккартни ще ....помъдрее?Отговор - Когато слезе от Жълтата подводница и започне да ходи....пеш.

3

късоумник

преди 14 години

Аха,значи се кефим на порното,ама на други жени,така ли!?А пък ако твоята е вътре-не може!Язък му за годините на тоя!:)

2

Мартин

преди 14 години

Така става, като повечето мъже имат за идеал порнозвезди и манекенки, кефят ги ку***** ама не ги кефят ку********* номера. Аз съм си щастлив с моята неизвестна женичка :Р

1

Анонимен

преди 14 години

Еххх.. Пол, така е не помъдря... Гледаш цици и айдее... бе човек, как може да верваш на ***?! Те не са с вашия морал.. Айде 4 годинки и 25 милиона чао