Националите ще имат още един шанс за класиране на Олимпиадата. Снимка: БТА
fallback

Столичната зала "Арена Армеец" ще приеме един от трите оставащи световни квалификационни турнира за Олимпиадата в Лондон по волейбол.

По този начин нашите момчета ще имат втори шанс за спечелване на олимпийска квота за игрите на родна земя. Квалификационният турнир ще се проведе от 8 до 10 юни в зала "Арена Армеец" в София.

България ще получи домакинството на турнира, който бе предвиден да се проведе в Италия, след като италианците вече си осигуриха място на Олимпиадата и домакинството на турнира остана вакантно.

Така в последния шанс за класиране на Олимпиадата съперници на българските национали ще са отборите на Франция , Египет и Пакистан.

Късно в неделя волейболистите на Италия спечелиха квалификацията в София, след като във финала победиха Германия с 3:2 гейма и по този начин си осигуриха участие на игрите в Лондон.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

55

реалист

преди 12 години

След като направихме прекрасна зала, след като доказахме , че за разлика от Франция,Германия ,Италия и цяла Европа , че те са икономически зле , а ние сме СУПЕР и може да платиме 500 хил. като нищо , сега трябва да направиме и Нацонален стадион за 35 хил ,точно срещу залата и 1000-2000 фенове да ходят на няколко мача годишно. И всичко-за да се тупа някой по гърдите? А да знаете , че има хора ,които взимат по 300 лв. заплата и по 200 лв.средна пенсия.Как живеят тези хора???

54

Анонимен

преди 12 години

Derzaite mom4eta ,vse o6te ni6to ne e zagubeno!Dano do4akate edna dobra olimpiada, i 6te vidite kak komentarite tuka barzo 6te se promenqt.Uspeh!

53

тцътц

преди 12 години

колкото до националния отбор конкретно, проблемите се коренят в излишно завишените очаквания върху основа от картонени кули. присъствието на владо николов също - страхотен играч, но без качества за капитан. поддава се изцяло на емоциите и греши винаги в най-ключовите моменти (сервисът срещу германия в четвъртия гейм, забит с всичка сила в мрежата). 12 години игра и се не наигра, 3-*** души висят на опашката да го чакат. и не на последно място, глупостите на сашо йовков и ценко симов :D :D :D

fallback