Нестле България и Пощенска кутия за приказки те предизвикват да излезеш от клишето, да докажеш, че можеш да мислиш различно, да проявиш въображение и смелост и да участваш в конкурса „Супер работа“,  което може да ти осигури платен летен стаж в най-желаната стажантска програма Summer’s Cool 2025.

"Работиш и печелиш пари, едновременно с това учиш и трупаш опит,  срещаш се с нови и интересни хора от цял свят и се забавляваш – работата е супер, а стажът в Нестле е наистина Сool"  – това е общото мнение на 60-те участници от България, които са имали шанса да бъдат част от програмата в последните няколко години. 

Поради силния интерес, тази година Summer’s Cool вдига летвата и предизвиква бъдещите участници в програмата да отключат творческия си потенциал и да напишат увлекателно, различно,  вдъхновено и много лично мотивационно писмо на тема защо искат да са част от  Нестле и защо за тях това е мечтаната първа работа. С него те могат да участват в конкурса „Супер работа“ като най-добрият ще спечели сигурен платен стаж в Нестле, а десетте най-интересни и оригинални текстове ще станат част от  проекта „Пощенска кутия за приказки“. Задачата на участниците в конкурса не е лесна, защото те ще трябва да впечатлят членовете на супер журито на „Супер работа“ -  Ицо Хазарта, чиито текстове продължават да провокират поколенията,  Любен Дилов -син,  за когото остроумното перо е запазена марка, Гери Турийска - създателка и вдъхновителка на литературния проект „Пощенска кутия за приказки“ и актьорът-инфлуенсър Ей Бо, който наистина умее да разказва забавни истории.

Конкурсът е активен от 1 октомври до 10 ноември, а събитието, на което ще се обявят победителите, а журито ще чете най-вдъхновяващите и оригинални писма ще е на 26 ноември в „Строежа“ на ул. Раковски.  Входът е свободен за всички участници и техните близки и приятели.

Какво трябва да направиш, за да участваш в конкурса?

• Да си навършил 18 години

•  Да изпратиш текст / може и повече от един/ с дължина до 700 думи или 2 страници с шрифт 12 пункта

• Текстът да е личен и авторски

• Да бъде по темата - мотивационно писмо за мечтана работна позиция.

• Да е забавни, с чувство за хумор, креативен и иновативен

• Да владееш добре английски език (ще ти трябва за стажа в международна среда)

Повече за  програмата, правилата и сроковете за участие можеш да научиш тук.