Вече се усеща краят на лятото, но това не означава край на приключенията! Екипът на Xiaomi България ви напомня, че промоционалната игра „Лятно Mi е с Xiaomi“ продължава до 30-ти септември 2024 г. и все още имате шанс да спечелите страхотни награди!

Почивка в България или Дубай, средиземноморски круиз и парични ваучери са част от изненадите, които Xiaomi готви за големите късметлии.

 
Как да участвате?

За да участвате в промоционалната игра на Xiaomi, трябва да закупите определен модел смартфон, таблет или AIoT продукт от участващите обекти до 30-и септември 2024 г.

След като направите покупка, е необходимо да се регистрирате за участие на следния линк до 10-и октомври 2024 година и да приложите снимка на касовата бележка или фактура.

Ако търсите нов смартфон, с радост ще откриете в участващите устройства разнообразни модели от сериите Xiaomi, Redmi и Redmi Note и POCO. Едни от впечатляващите смартфони в кампанията са Redmi Note 13, Redmi Note 13 Pro, които предлагат забележителни технически параметри.

Добрите новини не свършват дотук. До 30 септември можете да ги закупите на промоционални цени в онлайн магазина на Xiaomi.

Какви са наградите?

Xiaomi ще раздаде подаръци на стойност 44 000 лв. на над 200 късметлии, направили покупка на стойност над 80 лв.*

Един щастлив победител ще има възможността да се наслади на приказно пътуване до перлата на Ориента – Дубай с ваучер за екзкурзия за двама на стойност 5000 лв. Другата голяма награда е ваучер на стойност 4000 лв. за Средиземноморски круиз за двама.

Източник: Pixabay

Петима от любителите на родния туризъм ще имат възможността да се насладят на Спа уикенд в България с ваучер на стойност 1000 лв. за избран от тях хотел.

За технологичните ентусиасти Xiaomi е подготвил и 100 ваучера на стойност 200 лв. за оторизираните си магазини, както и онлайн магазина mi-bulgaria.com. А 100 души ще могат да се насладят на вкусни ястия в Happy  с ваучер на стойност 100 лева.

Не бързайте да се сбогувате с лятото, а удължете лятното настроение с Xiaomi! Повече информация за промоционалната игра ще откриете на този линк. Екипът на Xiaomi в България ви желае успех и много незабравими летни преживявания!

*Сумата от 80 лв. трябва да присъства в една касова бележка или фактура.