Престижният ресторант ADOR на хотел InterContinental стана домакин на едно от най-бляскавите събития на сезона – ексклузивно италианско парти, организирано от модната визионерка Елена Кристиано и списание Code Life.

Поводът беше представянето на новия брой на луксозното издание, посветен на магията и стила на Италия. Но това беше само началото на една незабравима вечер, изпълнена с шик, елегантност и истинска dolce vita.

Гостите, истинско съзвездие от светския небосклон – пристигаха един след друг, всеки внасяйки своя собствен блясък към вечерта. Сред тях се открояваха Н. Пр. Джузепина Дзара, посланик на Италия в България и претендентките за титлата Lady Universe 2024. Модният експерт лорд Евгени Минчев, телевизионната звезда Мария Силвестър и уважаваният проф. Любомир Стойков бяха само част от ВИП гостите, които превърнаха вечерта в истински спектакъл на стила и изискаността.

Домакинята и собственичка на Christian of Roma - Елена Кристиано, беше въплъщение на истинския италианския шик в зашеметяващ тоалет на Dolce & Gabbana – същият, с който грациозно краси кориците на новия брой на сп. Code Life. Нейният избор не само подчерта темата на вечерта, но и затвърди репутацията ѝ на неоспорима модна икона.

Въздухът трептеше от звуците на един от най-известните бендове на Италия Scialapopolo di Capri Gruppo Folcloristico, чиито горещи ритми и страстни италиански мелодии пренесоха гостите на слънчевите брегове на Капри. Изисканото просеко се лееше, докато гостите се наслаждаваха на кулинарни шедьоври, вдъхновени от богатата италианска кухня.

Декорацията - изпъстрена с ароматни лимони и свежа зеленина, създаваше усещане за средиземноморска градина, превръщайки ресторант ADOR в истински оазис насред София.

А партито, което беше не просто празник на италианския начин на живот, съчета много стил и страст. За няколко вълшебни часа, гостите имаха възможността да се потопят в атмосферата на истинска италианска dolce vita, оставяйки незабравими спомени и копнеж за още.