Vivacom продължава да надгражда своята мащабна Лятна стажантска програма с нови обучения. Като лидер в телекомуникационния сектор, компанията предлага на младите таланти уникалната възможност да се запознаят с най-съвременните продукти и услуги в сектора с новаторско продуктово обучение за първи път тази година.

Обучението допълва обширната програма на Vivacom и подготвя стажантите за успешна кариера в иновативната и бързоразвиваща се индустрия. То е изцяло съобразено с последните тенденции и изисквания в света на технологиите, с акцент върху телекомуникациите. Обхваща теми като: мобилни услуги за частни и бизнес клиенти, интернет технологии, телевизионни услуги (EON и EON SAT), билинг и фактуриране, както и измерване на клиентската удовлетвореност чрез NPS и CSAT.

Лятна стажантска програма на Vivacom всяка година обогатява своето портфолио от полезни обучения, с които стажантите надграждат работата по реални проекти в компанията. Програмата развива различни умения сред стажантите, като меки умения и придобиване на ключови технически компетенции.

Vivacom, като една технологична и бързоразвиваща се иновативна компания, активно инвестира в подготовката на младите таланти. Телекомът се стреми да въвежда стажантите в динамичния свят на съвременните технологии като им предоставя задълбочени знания и технически умения. Лятната стажантска програма осигурява уникално предимство, като свързва теоретичните познания с реалните проекти в компанията и разкрива пред младежите безгранични възможности за кариерно развитие.