fallback

Хилтън София официално беше обявен за „Градски хотел на годината“. Петзвездният столичен хотел беше избран за победител на тазгодишното издание на Българските туристически награди от престижно международно жури с членове от САЩ, Швейцария, Великобритания и България.
 
Високият приз беше връчен от заместник-министъра на туризма Павлин Петров на Живко Иванов - директор управление на активи в компанията инвеститор на хотела „Галакси Инвестмънт Груп“.

„Обновяването на Хилтън София е една от знаковите инвестиционни инициативи за нас, като целта ни беше да превърнем един хотел - проектиран преди повече от тридесет години, в най-модерния градски хотел в столицата“, сподели Живко Иванов от „Галакси Инвестмънт Груп.

„Интегрираме концепцията „Парк в хотела и хотел в парка“ заедно с най-съвременните решения в хотелиерството и конферентните пространства. Изцяло обновените пространства предоставят изключително изживяване, в което природата се слива с модерния дизайн, като едновременно с това показахме, че петзвездното качество е водещо и без аналог“. Създадохме изключителни публични зони - барове и ресторанти, с които целим да превърнем Хилтън София в център за срещи не само за жителите на столицата, но и за гостите на града, добави той.

Шестото издание на Българските туристически награди се проведе в град Царево в партньорство с Министерството на туризма и Оперативна програма Туризъм – София. Събитието беше уважено от Министъра на Вътрешните работи - Калин Стоянов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback