По време на коледната кампания клиентите ще могат да закупят устройствата с 50% намаление на цената на плановете Unlimited Ultra и Unlimited L за първите 12 месеца

Неустоими оферти очакват клиентите на А1 по време на коледните празници. Потребителите ще могат да вземат три от най-желаните 5G смартфони на Samsung на изплащане с 0% оскъпяване и с 50% отстъпка от цената на плановете с неограничени минути и мегабайти Unlimited Ultra и Unlimited L за първите 12 месеца от абонамента.

Сред предложенията, включени в празничната селекция, попада настоящият флагман на марката Samsung Galaxy S23 Ultra. Смартфонът е снабден с процесор Snapdragon 8 Gen 2 за безупречна работа и 6,8-инчов Infinity-O Dynamic AMOLED 2X дисплей. Четворната основна камера (200MP + 12MP + 10MP + 10MP) и предната селфи камера (12MP) гарантират детайлни и ясни снимки, дори и при лоша светлина, а батерията е с капацитет от 5000 mAh позволява бързо зареждане. Устройството се предлага в комплект със безжични слушалки ttec Mode на изплащане с 0% лихва, а цените започват от 73,28 лева за първата вноска и по 72,90 лева за останалите 23 месеца.

Сгъваемият дизайнерски смартфон на Samsung Galaxy Z Flip5 несъмнено ще впечатли любителите на стила и модата. Смартфонът притежава най-големия 3,4-инчов външен дисплей на серията досега и дава възможност на притежателя си за селфита без използване на ръце. Предният дисплей може да се персонализира според нуждите на всеки, а 3700 mAh батерията издържа дори и в най-натоварените дни. По време на празничната кампания Samsung Galaxy Z Flip5 може да бъде закупен на изплащане без оскъпяване на цени от 68,17 лева (първа вноска) и по 68,34 лева за останалата част от двугодишния абонамент.

Последното предложение в кампанията е популярният Samsung Galaxy A54. 6,4-инчовият FHD+ Infinity-O дисплей осигурява ясна и ярка картина, дори на силна дневна светлина. Честотата на опресняване до 120Hz гарантира, че съдържанието на екрана се възпроизвежда гладко и без накъсване. Тройната основна камера (50MP + 12MP + 5MP) и селфи камерата (32MP) гарантират висока резолюция, ясни кадри и ярки цветове, а батерията с капацитет от 5000 mAh позволява използване на устройството до 2 дни. Смартфонът се предлага на изплащане с 0% лихва на цена от 19,76 лева за първата вноска и по 19,14 лева на месец за останалите 36 месеца.