През месеца на големите промоции любителите на филмите ще могат да гледат хитови заглавия в А1 Видеотека с 50% отстъпка. От 14 до 28 ноември избрани филми от различни жанрове ще бъдат предлагани на половин цена за абонатите на A1 Xplore TV, а някои от интересните заглавия са екшън филмът „Убийствен влак“, семейната драма „Джиджи и Нейт“ и анимацията „Бебе Бос: Семейни работи“.

„Убийствен влак“ разказва за петима наемни убийци, озовали се в един и същ високоскоростен влак, но не с една и съща мисия. Екшън комедията дава на зрителите от всичко по много, като паралелно разкрива личните истории на героите и така води до постепенно изясняване на ситуацията, в която е попаднал всеки от тях. Сцените са изпълнени с ефектни каскади, ретроспекция и редица обрати, а актьорският състав няма да ви разочарова. В центъра на сюжета стои главният герой Калинката (Брад Пит) – наемен убиец с изключително лош късмет, който, както винаги, се озовава в неочаквана ситуация, от която трябва да намери изход. Филмовата адаптация на известния роман на Котаро Исака е чудесен избор за цялото семейство, а този месец е наличен на половин цена в А1 Видеотека.

„Бебе Бос: Семейни работи“ се предлага с българско аудио и ще зарадва зрителите с увлекателната история на малкия пакостник Тед, по-познат като Бебе Бос. Сега Тед и неговото братче Тим са вече пораснали и са се отдалечили един от друг. Тед отново е шеф на сериозна компания и вярва, че всичко може да се купи с пари, Тим, от друга страна има свое семейство. Във вълнуващата история се появява и ново Бебе Бос, което иска отново да сближи двамата братя със свой собствен екстравагантен подход. Ще успеят ли да разберат двамата братя какво има истинско значение – научете сами.

Драматичният филм „Джиджи и Нейт“ е гаранция за разчувстваща вечер пред екрана, която ще разкаже историята на едно приятелство отвъд границите. Младият Нейт се готви за колеж, когато претърпява инцидент и остава в инвалидна количка. Докато момчето отчаяно се бори да продължи напред със своя живот, лъч светлина се появява в лицето на животно помощник. Джиджи е интелигентна и любопитна маймунка с изявен характер, която е на път да се превърне в неговия най-добър приятел и единствено спасение. Дали обаче обществото ще ги подкрепи и какво ще коства на Нейт да защити своя приятел?

Тези и още много други разнообразни предложения ще бъдат достъпни за абонатите на А1 Xplore TV на специални цени по случай Black Friday. За 2 седмици (14.11.23 – 28.11.23) избраните заглавия могат да бъдат наети за 48 часа срещу 50% от редовната си цена. Благодарение на изкуствения интелект и богатото портфолио от филми и сериали, във Видеотеката на А1 всеки може да открие заглавие спрямо предпочитанията си.