Basic планът на Netflix е включен в тарифата ТВ 200 MAX за 24 месеца и се предлага като допълнителна услуга за останалите клиенти на А1

А1 е първият телекомуникационен оператор в страната, който предлага Netflix, водещата стрийминг платформа в света, на своите абонати. Достъп до услугата ще имат клиентите на мобилни услуги и на домашна ТВ. И трите плана на Netflix (Basic, Standard и Premium) са достъпни за потребителите, които могат да заплащат абонаментната си такса за Netflix с месечната фактура към А1, което елиминира нуждата от използването на банкова карта.

Netflix ще бъде включен в ТВ тарифата А1 ТВ 200 MAX за целия срок на двугодишния договор. Абонатите на останалите ТВ и мобилни планове могат да използват Netflix за определен период от време, според техния план, и след това да я закупят като допълнителна услуга.

Netflix е водещата стрийминг платформа с повече от 247 млн. платени абонамента в над 190 страни, която предлага широк избор от хитови телевизионни предавания, игрални, анимационни и документални филми и други. Абонатите могат да гледат колкото и когато пожелаят от различни устройства: от компютър на netflix.com или от всяко устройство с достъп до интернет, което поддържа приложението на Netflix, включително смарт телевизори, смартфони, таблети, гейминг конзоли.

Съдържанието на Netflix в България е достъпно на английски език – звук и субтитри. Абонатите на услугата ще могат да се наслаждават на всички предавания на Netflix като популярните Stranger Things, The Witcher, Extraction, Wednesday, Lupin и много други. Освен това Netflix предлага създаването на детски профили с родителски контрол, така че и децата да могат да се насладят на богатото съдържание от подходящи телевизионни предавания и филми.

Basic планът на Netflix е включен в премиум тарифата за домашна телевизия – А1 ТВ 200 MAX за целия период на абонамента от 24 месеца и за един месец в тарифата А1 ТВ 200+. Клиентите на мобилните планове Unlimited също могат да се възползват от Netflix Basic, като го добавят към плана си за период до 6 месеца. След изтичането на промоционалния срок, потребителите ще започнат да заплащат за избрания от тях план на Netflix.

Останалите планове на Netflix също са достъпни и клиентите могат да се абонират за тях и да ги плащат с месечната си фактура от А1. Netflix предлага различни планове, за да отговори на нуждите на потребителите: Basic - 1 устройство, HD качество; Standard - 2 устройства, Full HD качество и Premium - 4 устройства, Ultra HD качество. Клиентите на А1 могат да изберат един от трите варианта и да променят избора си по всяко време.