Любителите на хорър жанра могат да се възползват от промоционалните предложения в А1 Видеотека на Xplore TV в периода до 1 ноември. Над 20 хитови заглавия се предлагат в платформата с 50% отстъпка от цената.

Сред предложенията в селекцията на А1 Видеотека е мистерията „Наc“ (Us) на режисьора Джордан Пийл, известен с вълнуващите обрати във филмите си. Историята разказва за Аделайд Уилсън (изиграна от Лупита Нионг‘о) и нейното семейство. Психологическият ужас ни отвежда в Санта Круз, където по време на ваканцията си семейството се среща с опасни техни двойници, които са готови на всичко, за да ги тероризират и да заемат техните места. Но дали всичко е такова каквото изглежда?

Друго предложение сред заглавията на специални Хелоуински цени в А1 Видеотека е „На парчета“ (Split) – психотрилър с участието на Джеймс Макавой и Ана Тейлър-Джой. Лентата ни запознава с историята на три отвлечени момичета, които попадат в капана на Кевин - мъж с дисоциативно разстройство и 23-те личности, живеещи в съзнанието му. Докато правят опити да избягат, момичетата се срещат с няколко от личностите на Кевин, но нищо не може да ги подготви за неговото 24-то алтер его – Звярът, който се готви да поеме контрола в свои ръце. Произведението на режисьора М. Найт Шаямалан (знаменит с филма си „Шесто чувство“) обещава да държи зрителите в очакване до последната минута.

Поредицата „Чистката“ (The Purge) пренася феновете в антиутопия, в която за да се борят с престъпността, веднъж в годината властите легализират всички престъпления за 12 часа. Правила няма, позволени са дори убийствата, полиция и спешна помощ по време на Чистката не съществуват, а населението отприщва най-тъмните си страни безнаказано.

Сред заглавията в промо селекцията на А1 Видеотека е и „Убийствена игра“ (Bodies, Bodies, Bodies) с участието на българската актриса Мария Бакалова и съчетава жанровете на ужас и комедия. Филмът ни пренася на партито на млада група от хора, което обаче се обърква фатално след решението на приятелите да разнообразят купона с игра.

Любителите на ужасите могат да се насладят на тези и още много заглавия на половин цена по време на промоционалната кампания за Хелоуин в А1 Видеотека. Във Видеотеката на Xplore TV зрителите могат да избират от богата селекция от филми и сериали. Телекомът предоставя на своите абонати чуждестранни и български продукции всеки месец, а избраните заглавия могат да се наемат за 48 часа и да се гледат неограничен брой пъти.