Платформата на NEXT BASKET дава възможност на бизнесите да минат онлайн, благодарение на двата подхода, които предлага:

1.     Самостоятелно управление: предоставя възможността онлайн магазин да се управлява самостоятелно (SELF вариант).

2.     Експертно управление: За тези, които предпочитат да се обърнат към професионалистите, NEXT BASKET предлага пълен пакет от услуги за управление на електронната им търговия (NB 360˚ вариант).

Без значение кой вариант изберете, гарантира се бърз и ефективен старт в електронната търговия, подходящ както за утвърдени бизнеси, така и за начинаещи брандове.

Какво предлага NEXT BASKET?

125+ услуги за интелигентно  бизнес развитие

NEXT BASKET не е просто Платформа за онлайн магазини. Те комбинират софтуерните си решения с пакет от над 125 услуги в областта на е-търговията и маркетинга, като:

● Професионални услуги по организацията и рекламата в социалните мрежи

● Управление на продуктовата и ценовата политика

● Съвети и стратегии за успешно позициониране на бранда

● Професионална SEO оптимизация и дизайнерски решения

● Разработка на специфични функционалности за усъвършенстване на потребителския опит

Готов онлайн магазин за 72 работни часа

Започнете своя онлайн бизнес бързо и лесно. В рамките на само 72 работни часа, с подготвени продуктови описания и правна документация, NEXT BASKET доставя напълно функциониращ онлайн магазин.

Безплатна миграция от стар към нов онлайн магазин

Ако решите да преминете към NEXT BASKET от друга Платформа, целият процес по миграцията ще бъде напълно безплатен, като същевременно се запазва и рейтингът ви в търсачките Google и Bing.
 
Персонален консултант

Като ползвател на онлайн магазин от NEXT BASKET, може да разчитате на личен консултант, който да ви помогне да разрешите както софтуерни, така и търговски и маркетингови въпроси.

В допълнение, екипът на Платформата провежда експертни консултации в различни сфери: продуктова и ценова политика, счетоводно планиране, пазарно позициониране и изграждане на бранд и много други.

Така бизнесът поучава не само технологията, но и знания за това как да я използва за увеличаване на приходите си.

24/7 техническа поддръжка

Денонощната поддръжка гарантира, че вашият онлайн магазин ще функционира безпроблемно. Ако възникне някакъв проблем, може да се обърнете към Help Point системата по всяко време, която работи денонощно.

По този начин всяка нередност се отстранява за часове.