В настояще, в което телефонът се е превърнал в продължение на ръцете, очакванията към смарт устройствата стават все по-високи, а времето, за което те остаряват – все по-кратко. Иновативните функции за улеснение на ежедневието са многобройни и желанието да сме от първите, които ще се докоснат до тях, е напълно естествено.

През септември А1 дава възможност на всички нетърпеливи фенове на Apple да бъдат сред първите, които ще се докоснат до най-актуалните модели, още с тяхното пристигане в страната. Предварителните поръчки на новия iPhone 15, които А1 предлага, продължават до 21 септември, а доставките на първите ще започнат на 22-ри септември. Четирите модела – iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max се предлагат онлайн на a1.bg с план Unlimited Ultra от А1. Новите смартфони могат да бъдат закупени както в брой, така и на изплащане, а всеки, който направи предварителна поръчка от А1, получава своето устройство в комплект с безжични слушалки ttec Mode.

Базовият модел на iPhone 15, както и 15 Plus, идва в няколко страхотни цветове и с неотразимо матово покритие. За любителите на пастелните нюанси, моделите разполагат с първото цветно задно стъкло в розово, жълто, зелено, синьо и черно. Интегрираната функция Dynamic Island, която при серия 14 беше налична само в Pro версиите, сега може да бъде открита във всеки модел от 15 и предоставя удобството да виждаш всичко важно, без да отвлича вниманието ти от това, което вършиш. С мощната основна камера от 48 MP снимките в ежедневието са още по-блестящи, а моментите, запечатани завинаги с високо качество. Устройствата са снабдени и с A16 Bionic чип и са първите iPhone модели, които разполагат със зарядно устройство USB Type-C.

Както винаги, звездите на серията са Pro моделите, които идват с някои „космически“ подобрения. iPhone 15 Pro и 15 Pro Max са първите модели, разполагащи с титаниев дизайн от аерокосмически клас, направен от сплавта, която НАСА използва в своите кораби за мисии до Марс. Материалът осигурява едно от най-добрите съотношения между здравина и лекота и притежава страхотен нюанс, а разновидностите от цветове, които устройствата предлагат са черен титан, бял титан, син титан и естествен титан. Моделът е и първият смартфон от Apple, който предоставя Action бутон – променяща се функция за персонализиране на преживяванията, с която познатият ни бутон за включване на звука се превръща в каквото ние пожелаем. Но това не е всичко, подобренията продължават с новия чип A17 Bionic, осигуряващ производителност със скоростта на ракета.

За потребителите, които са се заинтригували от представянето на най-новите устройства от Apple, възможността да се докоснат до тях първи е напълно реална благодарение на кампанията за предварителни поръчки на А1. От 15 до 22 септември с план Unlimited Ultra iPhone 15 128GB може да бъде предварително закупен за 36 месеца срещу 52,99 лева на месец или за 1 549,99 лева в брой, а iPhone 15 Plus  за 62,50 лева на месец или за 1 819,99 лева в брой. По-мощните модели ще бъдат предварително достъпни от телекома срещу 68,99 лева на месец или 2 019,99 лева в брой за iPhone 15 Pro и 83,99 лева на месец или за 2 459,99 лева в брой за iPhone 15 Pro Max.