От днес приветстваме най-новия принос към сферата на електронната търговия в България и по света.

NEXT BASKET вече сключва партньорства с предприемачи, позволявайки им да се възползват от възможностите на тази онлайн Платформа за търговия.

Платформата предлага 14-дневен период на проба преди първото плащане, четири безплатни месеца при подписване на годишен договор и разработка на онлайн магазин в рамките на 72 работни часа. Уникално предимство е гаранцията за връщане на парите, ако клиентите не са доволни от предоставяните услуги.

Как NEXT BASKET променя правилата на играта за цифровите предприемачи и какво е ново в първата работеща версия на Платформата?

Скорост, сигурност и най-съвременни технологии

Платформата се отличава с модерни софтуерни решения, които автоматизират и ускоряват процесите на всяка стъпка - от миграцията и настройването на магазина до оптимизацията му за скорост, ефективност и продажби.

Партньорите на NEXT BASKET се възползват от бърза и безплатна миграция към Платформата без загуба на данни и без компромиси върху продуктовия им каталог.

След миграцията Партньорите се ползват от безплатен хостинг и пространство на сървъра, както и автоматично мащабиране на сървърите според трафика. Практически това означава, че вашият онлайн магазин няма да спре по време на пикови периоди, като например на Черен петък.

Като всяка услуга на базата на софтуер като услуга (SaaS), NEXT BASKET предлага предварително изработени дизайнерски теми, за да се осигури най-бързото стартиране на вашия електронен магазин. Въпреки това дизайнерите на Платформата могат да персонализират тези теми или да създадат съвсем нови, за да предоставят на всеки Партньор уникален и персонализиран вид, отговарящ на техните индивидуални предпочитания.

В процес на разработка е мобилно приложение, което ще позволи на потребителите да управляват своите онлайн магазини директно от телефоните си.

Пълен набор от услуги в областта на електронната търговия

Всеки Партньор на NEXT BASKET може да се възползва от съветите на персонален консултант, който ще подпомага процеса на създаване, оптимизация и текуща поддръжка на техния онлайн бизнес. Те са на разположение, за да отговарят на въпроси, предоставят помощ и ресурси, както и споделят знания и най-добри практики в областта на онлайн продажбите.

За техническа поддръжка е наличен 24/7 Help Point за наблюдение и отстраняване на технически неизправности. Задачите се подреждат по спешност, за да се гарантира, че нито един сериозен случай няма да се отложи и всички онлайн бизнеси в екосистемата работят без прекъсване.

Не на последно място, експертите на Платформата предоставят над 125+ различни услуги в областта на електронната търговия, включително продуктова фотография, копирайтинг, оптимизация за търсачките, уеб и графичен дизайн и други.

Неограничени възможности за онлайн развитие и продажби

Всеки електронен магазин, изграден на Платформата на NEXT BASKET, може да поддържа неограничен брой продукти, без допълнителни такси при плащане с карта.

Започвайки от края на септември, Платформата ще предлага кол център и услуги за доставка до 28 европейски държави, отваряйки вратите към напълно ново поколение електронна търговия с опростени процедури, технически препятствия, ограничения и непосилни финансови инвестиции.

При извършване на трансгранична търговия чрез Платформата, доставката ще бъде осигурена чрез стабилни партньорства с някои от най-големите логистични компании в света.

Уебсайтът на NEXT BASKET е официално отворен за запитвания за оферти, а вашият електронен магазин може да бъде стартиран само след 72 работни часа!