Завръщането към по-динамичните дни през есента може да бъде изпълнено и с радост. За да направят дните на своите лоялни клиенти по-щастливи, от А1 са подготвили специална кампания, в която всяка седмица дават допълнителни отстъпки за избрани устройства.

В кампанията „Happy days от А1 клуб“ до 17.09.23 потребителите могат да закупят с отстъпка Samsung – Samsung Galaxy A34 и Samsung Galaxy Watch 5. През всяка от следващите седмици до края на годината кампанията ще предлага различна селекция от актуални устройства за членовете на А1 клуб.

5G смартфонът Samsung Galaxy A34 впечатлява с големия си брой иновативни функции. A Super AMOLED дисплеят осигурява ясна картина и силен контраст. През първата седмица на промоционалната кампания, клиентите на телекома ще могат да закупят устройството със 100 лева отстъпка спрямо плана на договора си. По този начин, при подписан двугодишен договор с месечна абонаментна такса от 60 лева на месец, цената на Samsung Galaxy A34, след приложената допълнителна отстъпка, ще бъде 179,98 лева в брой.

Второто устройство тази седмица е Samsung Galaxy Watch 5 40mm LTE – смарт часовникът, който може да се превърне във ваш верен помощник както в работните, така и в почивните дни. Часовникът ще спечели сърцата ви със своя елегантен дизайн, подсилена метална рамка, AMOLED дисплей и изключително издръжлива батерия. А функциите за проследяване на здравните показатели и качеството на съня, както и сензорът за биоелектрически импеданс анализ (BIA), са само част от множеството wellness функционалности на устройството. Samsung Galaxy Watch 5 40mm LTE също може да бъде закупен с отстъпка от 100 лева, благодарение на кампанията. При подписан договор с план от 60 лева на месец, след приложената допълнителна отстъпка, устройството ще струва 49,99 лева в брой.

Лоялните програми са страхотен начин потребителите да се възползват от преференциални цени и атрактивни отстъпки. Точно това дава на своите клиенти и лоялната програма – А1 клуб. Всички настоящи клиенти, които имат поне 1 активна услуга на своето ЕГН, стават част от клуба и може да се възползват от специалните му предложения чрез своя уникален А1 клуб номер. Единственото, което трябва да направят е да го покажат в магазините на А1 или в мрежата на партньорите на телекома.

Кампанията ще продължи до края на годината, а допълнителните отстъпки ще са достъпни за всички членове на лоялната програма А1 клуб. За да се възползват от тях, клиентите на телекома трябва да подпишат нов или да подновят съществуващ абонамент за срок от 24 месеца за мобилни или фиксирани услуги през електронния или видео магазин на A1.bg. Не е ли страхотно да започнем есенния сезон по този начин? Заслужаваш нещо ново след вълнуващото лято, подари си го!