Лоялните клиенти на А1 имат възможност да завъртят новото „Колело на късмета“ в Моят А1. През август А1 клуб им дава шанс не само да спечелят дигитални бонуси, но и тематични предметни награди, посветени на подготовката за предстоящата учебна година.

Най-големите късметлии, които са изтеглили възможност за участие в томболата при ежедневното завъртане на колелото в лятната кампания „Ново колело с нови награди „Подготви се за училище”, ще имат шанс да получат нови седмични предметни награди, с които да подпомогнат подготовката на децата за училище, или да обогатят библиотеката си. С тях те ще дадат чудесен старт на подготовката за предстоящата учебна година на всички ученици и техните родители, и ще зарадват любителите на книгите.

Всяка седмица 20 късметлии от томболата ще получат ваучер за физическите книжарници Ciela на стойност 50 лева. С него те ще могат да посетят всеки от обектите в страната и да се снабдят с необходимите тетрадки, химикали, интересни четива и много други продукти. Освен ваучер, всяка седмица клиентите на телекома могат да спечелят и една от 40-те раници на е-просвета, The Clasher и A1. Раниците са екипирани с 12-месечен безплатен абонамент за е-просвета и бутилка за вода с Bluetooth колонка. Седмичните награди са общо 100 ваучера за Ciela и 200 раници за целия месец и ще бъдат раздавани на всеки късметлия, отговарящ на условията на кампанията.

До 31 август всеки потребител с регистрация в приложението или уеб версията на Моят А1 ще може да завърта колелото веднъж на ден като част от вече традиционната кампания с „Колело на късмета“. Ежедневните дигитални награди, които лоялните клиенти на телекома могат да спечелят и ползват веднага, или да споделят със свой близък, са бонус пакети за мобилен интернет, минути за разговори и SMS-и. Сред най-атрактивните вариантите, от които може да се възползва всеки в рамките на 24 часа, са неограничени минути за национални разговори, както и неограничени или 5000 МВ мобилен интернет на максимална скорост.

Новите награди в „Колелото на късмета“ са вече активни и очакват своите бъдещи собственици да изпробват късмета си в Моят А1 преди края на месеца. Освен виртуалната игра, платформата Моят А1 предлага и редица полезни дигитални услуги. В нея всеки потребител с регистрация може да управлява услугите си бързо и лесно 24 часа в денонощието, да заплаща задълженията си към телекома, да активира допълнителни пакети, както и да закупува е-винетки и да следи потреблението си в роуминг.