fallback

С развитието на мобилните технологии и преминаването към необятните възможности на 5G мрежите, потребителите стават все по-взискателни към услугите, които ползват. На завършилия преди дни Световен мобилен конгрес в Барселона стана ясно, че през миналата година потребителските връзки са надхвърлили 1 млрд., като се очаква през 2023 г. да достигнат 1.5 млрд., през 2025 г. - и 2 млрд.  Настоящото пето поколение мобилни мрежи се разгръщат много по-бързо от предходните 4G и 3G, което в съчетание с нарастващото многообразие на нуждите на потребителите създава подходящите условия за появата на иновативни и гъвкави мобилни планове.

За да удовлетвори многообразните желания на различните типове потребители, А1 обнови портфолиото си от мобилни планове с иновативен подход. Така клиентите на компанията имат още повече възможности за свързаност без лимит и ограничения. Според индивидуалните си потребности и предпочитания те могат да избират между четири опции – S, M, L и Ultra, всички от които се предлагат с промоционални условия за първите 24 месеца от договора. Плановете са с включен достъп до 5G ULTRA мрежата на телекома, като базовият е на цена от 23,99 лева на месец, следван от 32,99 и 40,99 лева според различните екстри, а този с най-много възможности е 65,99 лева на месец.

Потребителите могат да се възползват от разнообразни опции спрямо своите потребности, като повече възможности за 5G ULTRA сърфиране при неограничена скорост, неограничени национални минути за повече удобство при разговори с близки и приятели, повече MB в роуминг и други. В допълнение към тях се предлага и повече забавление чрез допълнителни дигитални услуги на промоционални условия, като например да гледат хитови филми и сериали в HBO Max, да слушат музика в deezer, да правят плащания с A1 Wallet и други. Важно условие, за да могат да активират и управляват услугите, е да имат регистрация в приложението за самообслужване Моят А1 или неговата уеб версия на A1.bg. Освен това, всеки абонат, избрал план над 27,99 лева на месец, получава безплатен достъп до мобилната телевизия A1 Xplore TV GO с включени над 60 канала за срок от 12 или 24 месеца, а тези избрали Unlimited Ultra, ще имат възможността да се наслаждават на спортното съдържание на каналите на MAX Sport.

Още по-добра е новината за онези потребители, които изберат да комбинират мобилна услуга с нова или преподписване на съществуваща фиксирана услуга. Те ще могат да се възползват от още по-атрактивни условия, като в този случай промо цената на базовия план става 20,99 лева на месец за целия период на договора в комбинация с телевизия или домашен интернет. От март всеки, който вземе нова или преподпише договор за съществуваща фиксирана услуга, ще получи и специална отстъпка от 50% за първите три месеца от договора.

Сред другите новости в мобилните планове на А1 е и това, че ползвателите на телевизия ще могат да добавят приложение на допълнителен смарт телевизор напълно безплатно. Освен това, клиентите ще могат да получат 3 месеца безплатен достъп до мобилна телевизия А1 Xplore TV GO с над 80 канала, като след изтичането на промо периода ще струва само 1,99 лева на месец. Още една допълнителна екстра към новите планове е, че през първия месец от договора клиентите ще получат безплатен достъп до MAX видеотека, след което могат да продължат да използват услугата на стойност от 1,99 лева на месец.

Новите планове Unlimited от портфолиото на А1 са създадени с мисъл за всеки потребител и неговите предпочитания, като сигурността на клиентите на домашен интернет също е взета под внимание. Абонатите ще получат 3 месеца допълнителна сигурност при сърфиране онлайн благодарение на услугата Интернет защита, а след изтичане на промоционалния период ще могат да продължат да се възползват от нея само срещу 1 лев на месец.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback