Лятото е към своя край, а с наближаващата есен е време да започнем с подготовката за новата учебна година. Първият учебен ден е събитие и един от най-емоционалните моменти в годината както за малчуганите, така и за техните родители.

Трепетът и вълнението за първия звънец в училище често преди това са свързани с многобройни покупки, обиколки по книжарници и магазини за детски стоки. За да осигурите най-доброто на своето дете и за да ви спестим суетенето преди началото на учебната година, ние от Банка ДСК ще ви помогнем да планирате и определите най-важните неща за този толкова важен за семейството ден.

15 септември в няколко лесни стъпки. Мисията възможна!

1. Направете списък с всичко необходимо за ученика. Ще ви помогнем със списъка, например:

-   Дрехи и обувки;

-   Раница;

-   Ученически пособия – химикали, линия и пергел, и др.;

-   Учебници и тетрадки;

-  Кутия за храна и бутилка за вода;

-  Обзавеждане за детска стая – бюро, настолна лампа и др.;

-  Лаптоп или компютър (в случай че отново тази година се наложи провеждането на дистанционно обучение).

2. Помислете кои от нещата може да се използват от по-голям батко или кака, и кои ще се наложи да закупите отново.

3. Определете бюджета си. С него ще знаете докъде да се разпростете в пазаруването и ще си спестите емоционални покупки.

4. Ако средствата, с които разполагате, не покриват планираните разходи, то на помощ идва кредитната карта от Банка ДСК  - Mastercard Galaxy или Visa Galaxy. Тя ще ви помогне да имате това, което ви е нужно на момента – средства без необходимост да чакате до заплата и да зависите от определена дата, време да пазарувате без стрес, свободата да управлявате семейните разходи, като се възползвате от предимствата на картата.

Защо да изберем кредитна карта Galaxy, за да пазаруваме за първия учебен ден?

-   Имате възможност да кандидатствате за кредитен лимит от 500 лв. до 7 000 лв.;

-   Възползвате се от безлихвен кредит до 45 дни;

-   Получавате бонус 1% money-back от изразходваната сума;

-   Можете да пазарувате в интернет и да се възползваш от промоционални оферти на онлайн книжарници, без да излизате от комфорта на своя дом или офис;

-  Управлявате картата си онлайн чрез каналите за онлайн банкиране на Банка ДСК – DSK Директ и DSK Smart – задавате лимити за пазаруване, блокирате и отблокирате картата си при необходимост, следите наличността си.

Кандидатстването за Mastercard Galaxy или Visa Galaxy на Банка ДСК е лесно и изцяло онлайн, а картата ще получите при подписването на договор в офис на банката.

А ако заявите сега своята кредитна карта Mastercard или Visa Galaxy на Банка ДСК и направите поне една покупка с нея преди 9 октомври 2022 г. вкл., участвате в томбола за парични награди на стойност до 300 лв.

Успешен старт на всички малчугани и родители!