За развлечение или информация телевизията е част от живота ни и продължава да се развива в унисон с дигиталния свят, в който живеем. Ако и вие предпочитате да се наслаждавате на любимите си предавания не само пред телевизора у дома, но и когато сте в планинската си вила, то и приложението Xplore TV за смарт телевизори е отлична възможност. Ако искате да включите достъп до интерактивна телевизия за още един приемник у дома, то също би било много добър вариант.

Какво е нужно, за да ползвате Xplore TV за смарт телевизор

Приложението на А1 може да се използва на умен телевизор на Samsung или LG, произведен след 2017 г. За целта трябва да свалите новото приложение директно от App Store на вашето устройство. По този начин можете да се наслаждавате на интерактивната телевизия на А1 независимо в коя точка на страната сте. Нужна ви е стабилна интернет свързаност, без значение от доставчика.

Без кабели, без пробити стени

С услугата ще можете да се наслаждавате на нов начин за гледане на качествено телевизионно съдържание. Телевизионните развлечения идват в дома ви без необходимост от допълнителни кабели и без инсталиране на оборудване, свързано с посещение от техници. Отпада и нуждата от второ дистанционно.

Интерактивни функции

С Xplore TV за смарт телевизори клиентите получават всички преимущества на интерактивната телевизионна платформа на А1. Те могат да спират предаването, което гледат на пауза, да връщат назад до 7 дни, или да стартират от определен момент. Не са за пренебрегване и възможностите за персонализирани предложения от страна на платформата, ТВ справочник, универсално търсене по име на филм, актьор и дори режисьор. Разбира се, в зависимост от избрания пакет, те имат достъп до над 230 ТВ канала, включително HD и 4К.

До 230 ТВ канала, включително HD и 4К

Според предпочитанията си можете да изберете между четири варианта на тарифен план или от А1 магазин или на А1.bg. След като успешно регистрирате през приложението Моят А1и свалите приложението А1 Xplore TV от app store на смарт телевизора, остава само да въведете имейл и парола.

После остава само да изберете любим филм или предаване и да се наслаждавате на времето пред екрана.