fallback

Добрите новини от "Евробет" не спират, а списъкът с печеливши става все по-дълъг! Днес ще ви разкажем една история за рожден ден, вълнуваща игра и буря от емоции.

Главният герой в нея е Емил Желязков, който спечели 20 000 лева от играта "Еврошанс". 40-годишният мъж е родом от град Варна, но съдбата го отвежда в град Левски, където е на рожден ден на близък приятел.

Спонтанно решава да се отбие в пункта на "Евробет" на ул. "Александър Стамболийски" № 75, където играе с 9 числа, които избира напълно произволно. Настанява се удобно и започва да чака тегленето.

И късметът му се усмихва – след минути познава всички числа и взима разкошната петцифрена сума! След този успех следва подобаваща веселба и двоен празник.

Тегленията в играта "Еврошанс" са на всеки 5 минути, а максималната печалба е 1 000 000 лева! Успех на всички!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Додо

преди 6 години

Хаха! Агентурата на Иво Андонов и Васко Чepeпа явно следи коментарите тука и са преценили, че пишещите ги са достатъчно *** електорат, който би търкал билетчета и започнаха и тука, барабар с телевизиите да си рекламират комарджийските измамни схеми! Решили са, че рубладжиите от форума са достатъчно безмозъчни, да си инвестират копейките в търкащи се билети! Много показателно, особено за нивото на този форум!

2

До 1

преди 6 години

Май ти си този който се оплаква от всичко !

1

Анонимен

преди 6 години

Не работи, ами драскай числа и ще забогатееш!Ами давайте, успех на всички, които мислят така! Но това си е личен избор. Ако не ви се получава, да не тръгнете после да обвинявате правителството, опозицията, народа, географското положение, англичаните, руснаците, евреите или пък марсианците! Начинът на живот си е личен избор.

fallback