Майсторският клас по дигитален маркетинг на IAB Bulgaria ще се проведе за четвърти пореден път. Курсът се провежда в партньорство с Нов Български Университет и започва на 1-ви октомрви.

По време на майсторския клас участниците получават не само теоретични знания, но и практически умения и ще разберат кои са добрите практики и бъдещи тенденции директно от най-изявените професионалисти в онлайн бизнеса в България. Сред лекторите са изпълнителни дирeктори и топ-мениджъри на компании като Нетинфо, OLX, bTV, TBI Bank, Investor.bg, Xplora, Interactive Share, BGMaps, SBB Media, Crimtan и много други.

Обучението, което среща курсистите с най-добрите мениджъри от реалния бизнес, вече ще може да се следи и на живо онлайн, благодарение на MyVideoAcademy, обявиха организаторите. Така всеки, който иска да се докосне до опита и знанията на най-добрите в дигиталния бранш, ще може да се запише и да следи лекциите им, без дори да се налага да излиза от дома си.

Майсторският клас дава отговор на въпроси като: как се използва видеото в онлайн пространството, как се планира, изпълнява и измерва една дигитална кампания, как се използват социалните медии по най-добрия начин, как се създава съдържание за уеб, кои са последните тенденции в онлайн криейтивите, как се прави лендинг страница, как се правят програматик кампании и още много теми от целия спектър на интерактивния маркетинг.

Обучението е насочено към студенти, интересуващи се от развитие в областта на онлайн рекламата и дигиталния маркетинг, както и към младши макретинг специалисти.

Всички курсисти ще получат сертификат от IAB Bulgaria, а тези, които посетят обучението в НБУ, ще получат и диплома от университета.

Записванията за присъствения курс в НБУ стават на адрес: гр. София, ул. “Княз Борис I” 99, Център за професионално и продължаващо обучение към НБУ, а който иска да се запише за онлайн курса, може да го направи тук.