Източник: Кредисимо АД
fallback

Водена от постоянната грижа за своите клиенти, компанията за онлайн кредити Кредисимо е последователен новатор. Тя първа в България въведе онлайн кредитирането, първа предложи одобрение до минути и първа предложи заеми с 0% лихва.

Тази година Кредисимо стана и първата (и засега единствената) публична компания в сферата на микрокредитирането в България.

В стремежа си да се наложат добрите практики в посока защита на клиентите Кредисимо бе сред инициаторите за създаването на Асоциацията за Отговорно Небанково Кредитиране (АОНК).

В АОНК членуват фирми, които спазват утвърдените добри практики във взаимоотношенията с потребителите и имат сходна гледна точка относно потребностите от регулация в този сектор. Признание за активната роля на екипа на Кредисимо в учредителния процес е изборът на Константин Кръстев, един от изпълнителните директори на Кредисимо, за заместник-председател на асоциацията.

Наред с развитието на потребителската защита, друга много важна цел на АОНК е да помогне на обществото да разбира по-добре дейността на своите членове, за да прави разлика между добронамерените и недобронамерените пазарни субекти.

Дейността на небанковите структури като Кредисимо е от първостепенна важност за много български семейства и малкия бизнес, защото сваля напрежението при посрещането на непредвидени и/или неотложни разходи.
Кредисимо предлага своите услуги изцяло онлайн чрез своя уебсайт credissimo.bg

С годините компанията е наложила утвърдени и изпитани добри практики и е фактор в изграждането на пазара на небанковото кредитиране в България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Да супер са ама..

преди 9 години

Лихвари или не на никой по принуда не дават кредити.И аз имам кредит към тия за 3месеца лихвата е 50%.Но нямах по добра алтернатива. Сега просто си плащам и се надявам че някоя мутра няма да ми отреже разни части на тялото ако не дай си боже не мога да си платя някоя от четирите вноски.Много ме успокоява фактът че служител на фирма за бързи кредити направил някакъв *** инвалид заради 42 лв кредит.Освен това и силно ме мотивира да избягвам да дължа на такива дори 1ст.Така че..

2

тролгеносен

преди 9 години

Лихвари мръсни. Изстисквате и последните капки живец от закъсалите хорица.

1

обгрижен клиент

преди 9 години

Първото изречение е: "Водени от постоянната грижа за своите клиенти..."Аре стига бе! Като ще казвате нещо, не почвайте с опашата лъжа от началото!

fallback