Снимка: Сердика Център

Общ преглед

Лято 2014 обещава да е горещо - на високи музикални градуси и свежо като настроението ни. BEACH BAR се завръща на покрива на Сердика Център с невероятна атмосфера и още по-впечатляваща програма. Тази година отбелязваме 1 юни не само с Деня на детето, но и с грандиозен концерт на група "Акага" от 20:00 часа. Заедно с тях влизаме в новия сезон и загряваме за всичко, което ни предстои на най-високия плажен бар в София.

Продължаваме на скорост - сряда е "RESERVE" - денят за зрелищни огнени спектакли от Хавай, Бразилия, Индия и Африка, както и за театрални срещи с любимците ни от ХаХаХа Импро театър.  Ускоряваме пулса на лятото всеки четвъртък и петък с уникална музикална програма и тематични DJ партита за истински ценители. През юни пътешестваме из музикалните стилове с VOX BOX, Lazy Face, Del Padre, DJ Ilko... Но финалните акорди - е, тях оставяме за феномена на балкан бийт музиката Kottarashky solo.

На BEACH BAR като на BEACH BAR - влизаме във форма всяка събота и неделя със zumba, tae-bo или yoga тренировки за всички посетители.  Децата се впускат в приключенията на първите Dance Academy и Model school курсове за танци и моделство на покрива на Сердика Център. А там... вече ни очаква и огромното игрище за волейбол, където да поиграем на воля с приятелите и семейството.

Модата на плажа е най-гореща. Но BEACH BAR Сердика Център се превръща във fashion диктатора на лятото със специалното COSMOPOLITAN BIKINI PARTY на 20 юни. След доза слънчеви предложения "от високо" можем да се потопим направо в шопинг маратон сред новите колекции и специални предложения в мола.

Усещане за екзотичен остров - в сърцето на града. Музика. Мода. Спорт. Щури забавления за децата. Ледени коктейли и горещи летни специалитети от Tu Cafe и Spaggo. В тази елегантна и лежерна атмосфера Сердика Център ни кани да прекараме топлите дни и прохладни вечери. BEACH BAR ще ни очаква всеки ден от 10:00 до 22:00 часа на ниво +3 /открит паркинг/. Среща под звездите?