Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Новата песен на Мариана Попова, озаглавена "Дъжд", е по аранжимента на Красимир Гюлмезов, музиката е на Светослав Лобошки. Текстът е дело на Александър Петров. Тя е създадена преди години за певицата Мери Танева.
Oще по темата


"Дъждът, като явление, е нещо много красиво. Винаги трябва да гледаме от положителната страна на нещата", каза за "България сутрин" Мариана Попова.

По думите ѝ нито текстът, нито мелодията са редактирани чувствително, всичко се е случило, както е създадено преди време. Марияна Попова определи песента като много спокойна.

"Завръщайки се към нормалния живот, според мен хората ще се страхуват да се върнат в залите, не съм оптимист. Бавно ще минем към предишния си начин на живот, дали ще сме същите - не знам", посочи певицата за Bulgaria ON AIR.

Тя сподели още, че със семейството ѝ се чувстват страхотно в Плевен, където е спокойно и красиво, а и е само на час и половина от столицата.

"Съвременното поколение не страда от изолацията, защото в 90% от времето децата стоят вкъщи и играят на игри. Децата не спират да общуват в Интернет, ние играем на дама и ластик в двора, когато на дъщеря ми ѝ омръзне вкъщи. В момента не мога да си позволя да работя, защото това е свързано с финансиране, стоим на изчакване, ще видим докога. В мен има много енергия, въпросът е кога ще се отвори всичко. Залите ни липсват ужасно много, всичко друго мога да преживея", подчерта още Попова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 4 години

Тая ли беше на Гоце...? Ужас!

14

Анонимен

преди 4 години

Коронавирусът НЕ се предава по въздуха. Предава се единствено по капков път. Това го писах още преди месец. Днес в наши медии се публикува същото мнение, но с авторство немски учени. За да спре разпространението, са нужни промени в навиците ни и в средата. Общи помещения с циркулиращ влажен въздух е бива да има. Миялните машини временно трябва да бъдат изоставени, прибори и чаши да се мият щателно на ръка, помещения без прозорци да бъдат преоборудвани ....

13

Таню

преди 4 години

Оше един акцент: Плевен е... "само на час и половина от столицата"... :О С влак са 5 часа, а тaя с какво и как лети нз...Явно метлата и е SpaceX... :D

fallback