Снимка: БТА, архив
fallback

Почитателите на Лили Иванова в Свиленград изкупиха всички билети почти месец по-рано от гостуването на звездата в града на митничарите. Тя ще пее в местната спортна зала на 13 май, като вероятно голяма част от желаещите да я видят на живо ще останат извън залата.

Този петък Лили Иванова излиза за клубен конецрт в столицата, като Sofia Live Club също отдавна е разпродаден.

Минитурнето на Лили Иванова продължава в други две спортни зали - на 21 май в зала "Орловец" в Габрово и на 25 май в зала "Диана" в Ямбол. Преди тези два града й предстои и концерт в Лондон в една от емблематичните концертни зали в града – "Трокси".

Междувременно стана ясно, че естрадната легенда ще открие с голям концерт новата многофункционална зала Арена Русе. Събитието е предвидено за 23 юли.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

8

преди 9 години

До АнонименА ЗАЩО НЕ КАЖЕШ,ЧЕ МУТАФОВА Е АЛЧНО БАБЕ?!

12

бай иван

преди 9 години

кат гледам и Баба Лили тръпне за Свиленград.

11

===

преди 9 години

Най-обичам некадърниците като почнат да критикуват кадърните.Най-обичам като почнат да ръсят коментарчета за възраст, външен вид, алчност и тем подобни, типични за некадърниците ...аргументи. Като не ви харесва Лили Иванова, драги некадърници, млади, богати и успели у ЖивОтО, си ровете в дупчиците и оставете жената да ...ПЕЕ! Щот може и ИМА, уверявам ВИ, има публика, която може и продължава да я цени!

fallback