13

8

преди 9 години

До АнонименА ЗАЩО НЕ КАЖЕШ,ЧЕ МУТАФОВА Е АЛЧНО БАБЕ?!

12

бай иван

преди 9 години

кат гледам и Баба Лили тръпне за Свиленград.

11

===

преди 9 години

Най-обичам некадърниците като почнат да критикуват кадърните.Най-обичам като почнат да ръсят коментарчета за възраст, външен вид, алчност и тем подобни, типични за некадърниците ...аргументи. Като не ви харесва Лили Иванова, драги некадърници, млади, богати и успели у ЖивОтО, си ровете в дупчиците и оставете жената да ...ПЕЕ! Щот може и ИМА, уверявам ВИ, има публика, която може и продължава да я цени!

10

до 10 и 11

преди 9 години

Нали излиза на сцената да пее, а не като модел да демонстрира тоалети и тяло, т.е. прави това, което умее и то го прави безупречно. Обучението на деца изисква други умения. Защо ли на Запад не дават акъл на своите ветерани кога да слязат от сцената?

9

Анонимен

преди 9 години

Беспорен талант , но всичко си има граници , тя стана вече като пингвин лице скрито от коса , ръце скрити от дълги ръкави до шепите и ощи какво ли не, бива да спре ,

8

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 9Така е. Никой не е казал да седне в люлеещ се стол, да плете чорапи и да гледа 100000000 епизод на някоя сапунерка, но е смешно когато са облича и се държи като човек на 30. ОК, има талант, ама предай опита си на другите вместо да се излагаш така.

7

Анонимен

преди 9 години

За изкуството няма възраст. Може да пееш, да рисуваш... и на 100 г. Който може, го може.

6

Към всички

преди 9 години

Възрастта не е порок!

5

Анонимен

преди 9 години

А дали са и купили торта за 1000 рожден ден?

4

Анонимен

преди 9 години

Тази не се ли усеща, че вече е смешна? Добре, не ще да се пенсионира, да направи една школа, да учи другите, ама като ми се появи на сцената с дрешки като за 16 годишна и се чудя да повърна ли или да припадна от смях? То всеки иска да е вечно млада, ама в крайна сметка, трябва да имаш някаква преценка за възрастта си и за това, което е подходящо и кое смешно.

3

Анонимен

преди 9 години

Свиленград? Или жителите на Свиленград на възраст 100+ години? Забележете не пиша, че феновете са й набори, защото на света май само Дънкан МакКлауд й е набор! Или беше няколко века по-млад?

2

mdam

преди 9 години

Тва па няма насищане бе...бабичка

1

Анонимен

преди 9 години

мчи то си е и за тръпнене, предвид снимката, която сте й избрали