fallback

Общ преглед

Лили Иванова изправи на крака своите почитатели, които бяха изпълнили до краен предел зала 1 на НДК. Звездата ги зарадва с двучасов концерт, в който представи своите златни хитове, както и песни от новия си албум "Поетът".

Зрителите чуха и едноименната песен, която бе представена преди дни, в клипа на която главен герой е Христо Мутафчиев. Актьорът също бе в залата и аплодира певицата в компанията на текстописеца Иван Тенев. Друго ново предложение от примата бе композицията “Сърцето е чупливо”.

Лили Иванова бе бурно аплодирана след признанието, че не обича празните приказки и ще говори с музиката си. Препълнената зала не я пусна да си тръгне от сцената, а изпълнителката им се отблагодари с бис. Кулминацията бе песента "Щурче", в чието изпълнение се включи цялата зала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Фред Флинтстоун

преди 9 години

Изпя ли нещо за малкото динозавърче, което й подарихме за домашен любимец преди пет-шестстотин милиона години? Беше много сладко, но преди 400 милиона години все пак умря.

23

--

преди 9 години

Коментарите по темата показват не нещо друго, а какво бъдеще виждат за себе си авторите им. За тях ще е абсолютно в реда на нещата на възрастта на Лили да са жалки, немощни, смачкани от живота си, живеещи колкото живот им остава със щастливите си спомени далеч в миналото.Жената, която коментирате, за разлика от вас през цялата минала година се труди, за да покаже снощи, че си е написала домашното. Направи концерт, показвайки най-доброто от себе си - с невероятна енергия, воля и стил. А вие?

22

до До №3 (25)

преди 9 години

А бре брат! Кажи сега къде е твоята грешка, щом си толкова на "ти" с членуването? Цитирам те: Пълният и краткият член май ти липсват .Два пълни члена в едно изречение са недопустими. Ясно!Първо се научи ти, а после прави забележки...

fallback