24

Фред Флинтстоун

преди 9 години

Изпя ли нещо за малкото динозавърче, което й подарихме за домашен любимец преди пет-шестстотин милиона години? Беше много сладко, но преди 400 милиона години все пак умря.

23

--

преди 9 години

Коментарите по темата показват не нещо друго, а какво бъдеще виждат за себе си авторите им. За тях ще е абсолютно в реда на нещата на възрастта на Лили да са жалки, немощни, смачкани от живота си, живеещи колкото живот им остава със щастливите си спомени далеч в миналото.Жената, която коментирате, за разлика от вас през цялата минала година се труди, за да покаже снощи, че си е написала домашното. Направи концерт, показвайки най-доброто от себе си - с невероятна енергия, воля и стил. А вие?

22

до До №3 (25)

преди 9 години

А бре брат! Кажи сега къде е твоята грешка, щом си толкова на "ти" с членуването? Цитирам те: Пълният и краткият член май ти липсват .Два пълни члена в едно изречение са недопустими. Ясно!Първо се научи ти, а после прави забележки...

21

niama znachenie koi

преди 9 години

Zashto ste se hvanali za godinite na Lli Ivanova, vijte kakvo moje i , che go pravi dobre.Palni zali, pravi koncerti s maksimum slushateli.Kato ste tolkova zlobni i neinformirani otvorete stranicata na italianskite pevci, za koito nikoi ne pita na kolko godini sa i palniat zali i sa vseki den na televizionnia ekran.Shte vi kaja samo niakolko , koito sa nad 70 godini , no nikoi ne go e grija i pee zaeno s tiah....Chelentano, Giani morandi, AL Bano, Lital Toni, Bobi solo i oshe, i oshte...........

20

ДО №3

преди 9 години

А ти като уважаваш българския език , поне научи граматиката му . Пълният и краткият член май ти липсват .

19

Геронтофоб

преди 9 години

До бай иванПиташ на колко години била - пресметни сам:Лили Иванова (истинско име Лиляна Иванова Петрова; 24 април 1939, Кубрат, Разградска област)

18

гагааг

преди 9 години

Никога няма да се оправим :)

17

Анонимен

преди 9 години

ЛИЛИ Е ЗВЕЗДА! Предпочитам нейните песни пред мрънкането на Г(а)рафа, М*нафа, Малина, Мандолина, Криско, Дриско и другите музикални инвалиди. Нейните песни са стойностни, за разлика от "съвременния амбалаж" който е залял българския пазар.

16

Анонимен

преди 9 години

ПАМПЕРСИТЕ СЛОЖИХТЕ ЛИ СИ ГИ? ДА НЕ СТЕ ГИ ЗАБРАВИЛИ ВКЪЩИ НА ПИЯНОТО? ДОБРЕ ЧЕ СТЕ СИ ГИ НАДЕНАЛИ ПАМПЕРСЧЕТАТА ЧЕ ИНАЧЕ ЩЯХТЕ ДА ОМАЖЕТЕ РАБОТАТА.

15

Пепи

преди 9 години

Какви 5000 бре??? Толкова пъти писаха че зала 1 на НДК е 3750 седящи.И то на пълен предел.Откъде ще се вземат тия 5000????Ако наистина са продадени 5000 места за зала с по малка вместимост,някой са за съд.

14

хммм

преди 9 години

хаха какви смешки прочетох за поредн път тук. Много ясно че ще е голяма работа, то по време на комунизма друга музика не се е позволявало да се слуша.

13

Дядо Петър

преди 9 години

Горките ние!Докога?

12

Анонимен

преди 9 години

До СократисEвала! Абсолютно си прав! Дано повече хора прочетат това, което си написал!

11

Сократис

преди 9 години

Според някои всеки трябва да си носи ЕГН-то на челото...Вместо да се преклонят пред таланта,и да и пожелаят здраве,всички и броят годините...и защо е всичко това?! Ако спре да пее по-щастливи ли ще бъдете? Лили е единствената останала жива икона на естрадата доказвала се през целият си живот без прекъсване и трябва всеки с гордост и респект да и споменава името а факта,че на тези години още пълни залите сам по себе си говори звезда от какво величина е...Да е жива и здрава!

10

болярин

преди 9 години

Аз съм на 30 години и се чудя на някои хора които злобеят. Фен съм на Металика и смятам, че годините нямат значение за един певец. Щом Лили Иванова пълни зала и зарежда хората положително, щом се чувства отлично на сцената и се кефи на това което прави, защо злобеете тогава? Според мен си е отлична изпълнителка и изпипва нещата до край. Аз макар и да не съм и фен (чисто житейски не ми харесва, че се съди с различни хора за без мислени неща) и се радвам.

9

травматолог

преди 9 години

Не се ли разпадна на сцената?

8

бай иван

преди 9 години

последно, знае ли се на колко години точно е баба Лили?

7

Анонимен

преди 9 години

Лили е явление в българската музика! Тя е гордост за народа ни!

6

Анонимен

преди 9 години

Злобейте си! Тя е велика!

5

666

преди 9 години

5000 - толкова ли са живите й фенове? Предлагам ново заглавие за новия албум - "Шепот от отвъдното"Не ме разбирайте погрешно. Класиката си е класика, но някои хора просто не знаят кога да спрат! :)