fallback

Общ преглед

Голямата българска певица Лили Иванова днес празнува рожден ден. Вече 53 години тя е на голямата сцена, спечелила е десетки отличия в България и чужбина. И най-важното - продължава да радва своите почитатели.

Може би една от най-големите критики към младите поп изпълнители през последните години е, че Лили Иванова е далеч по-продуктивна от тях.

Всяка година пък прави големи концерти в големите зали, като пикът естествено е в зала Арена Армеец през 2012 година. Само преди няколко месеца тя направи спектакъл и в Операта.

Нейното име се свърза и с редица скандали и съдебни дела, най-вече с композитори, които доведоха до рестрикции да не изпълнява техни песни.

В галерията можете да видите кадри от последните години по време на нейни изяви, срещи и партита.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

50

льжата

преди 9 години

Не само най-голямата певица,но тя и танцува.С Нея танцувах пьрвото експрес танго.Който е гледал новогодишната программ 1976г. Ме знае.Не е задьлжително.Не тьрсете архиви.Всичко изгоря .Прекрасна,вьрховна.Никога няиа да се роди такьв талант.Ако ще да е на 100 години.Това е гласьт на милиони БЬЛГАРИ.ЧЕСТИТО И ДАНО ДОЖИВЕЕШ ДАЧУЕШ ГЛАС КАТО ТВОЯ...ЕХ КАМИНО ..КАМИНО

49

ДНК експерт

преди 9 години

До ПалеонтологВ някои случаи , абортите трябва да са задължителни. Ти спадаш към тези случаи....

48

Дани

преди 10 години

Честит рожден ден, Лили! Здраве и дълголетие! Поклон пред най-добрата певица в поп музиката за всички времена!

fallback