50

льжата

преди 10 години

Не само най-голямата певица,но тя и танцува.С Нея танцувах пьрвото експрес танго.Който е гледал новогодишната программ 1976г. Ме знае.Не е задьлжително.Не тьрсете архиви.Всичко изгоря .Прекрасна,вьрховна.Никога няиа да се роди такьв талант.Ако ще да е на 100 години.Това е гласьт на милиони БЬЛГАРИ.ЧЕСТИТО И ДАНО ДОЖИВЕЕШ ДАЧУЕШ ГЛАС КАТО ТВОЯ...ЕХ КАМИНО ..КАМИНО

49

ДНК експерт

преди 10 години

До ПалеонтологВ някои случаи , абортите трябва да са задължителни. Ти спадаш към тези случаи....

48

Дани

преди 10 години

Честит рожден ден, Лили! Здраве и дълголетие! Поклон пред най-добрата певица в поп музиката за всички времена!

47

Палеонтолог

преди 10 години

Закарайте я за една седмица в Природонаучния музей да видят дечицата ЖИВ ДИНОЗАВЪР

46

Райна

преди 10 години

Честит Рожден Ден!Желая и здраве и се възхищавам на упоритостта и таланта и.Лично за мен вече не е приоритет,защото съм я слушала много,много отдавна/40-45 год/,но това не я прави по-малко велика!Още веднъж -ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!

45

кк

преди 10 години

ЧРД, ЛИЛИ !!!! Обичаме те !!!!

44

мак

преди 10 години

Харесвам песните на Лили и не мисля, че възрастта й има някакво значение. Все пак най-важното е, че още е активна и има свои фенове. ЧРД на голямата Лили.

43

Анонимен

преди 10 години

Едно от малкото хубави неща които се случиха в нашия живот е присъствието на великата Лили Иванова. Честит рожден ден Лили и продължавай да ни радваш!

42

Ставри

преди 10 години

Възрастта не е порок !!!Живот и здраве още дълги години !!

41

Владо

преди 10 години

Честит рожден ден Лили!Ти си една прекрасна вълшебница :)

40

July

преди 10 години

ЧЕСТИ РОЖДЕН ДЕН ЛИЛИ !!!Бъди жива и здрава!Радвай ни с още много нови песни и концерти!Обичам те!

39

MaHeKeHa

преди 10 години

Не е важно на колко си години, а как се чувстваш. Жалко че е родена в България. Лили не заслужава слава само в България. Искаше ми се да беше световно известна, защото го заслужава с гласа си. Примерно, ако беше Американка, щеше да е световно известна от най-голяма величина. Наред с Майкъл Джексън и Уитни Хюстън.Просто в България работите не стават, както и да го погледнеш.Честит Рожден Ден, Лили!

38

Йес

преди 10 години

Изкуството няма възраст,жената също!!Лили очертава съдбата на силната жена в България.Сама на върха,оплювана от лилипути !!!!!!!!!!!!!ЧЕСТИТ И СВЕТЪЛ РОЖДЕН ДЕН,НАША ЛИЛИ !!!!

37

stanka

преди 10 години

ЛИЛИ!!НЯМА КАТО ТЕБ ТИ СИ НАЙ -ГОЛЯМАТА В БЪЛГАРСКАТА ЕСТРАДА!! МОЖЕМ САМО ДА СЕ ГОРДЕЕМ ЧЕ СИ БЪЛГАРКА!! ЧРД БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА.

36

55555

преди 10 години

жива здрава и да иляди...

35

мая

преди 10 години

Не спорете за годините й!Това не е важно ,правите го от злоба .Само за справка: в книгата за нея има снимка ,на която Лили е със сестра си Магда - Лили е на около 2,а сестра й около 4год. С това твърдение ,че Лили крие 2 години ще излезе, че са близначки със сестра си

34

бай иван

преди 10 години

баба Лили е доказателството, че на тази планета някога са живяли динозаври!

33

Анонимен

преди 10 години

Тази е родена преди Втората световна война, а се облича като момиче 90-ти набор!

32

Анонимен

преди 10 години

Браво Лили!Ти знаеш да пееш!

31

Анонимен

преди 10 години

А ти,35,която очевидно си орала и копала,защо не си остана на село да вършиш това,което можеш най-добре,а се опитваш да анализираш една велика певица,което занимание не ти се отдава особено.