Снимка: Булфото, архив
fallback

Голямата българска певица Лили Иванова изнесе вълнуващ коледен концерт в претъпкания столичен клуб Joy Station снощи. Зрителите се насладиха на над два часа музика и върнаха примата за три биса.

По време на концерта на Лили Иванова за първи път бяха представени песни с нови аранжименти, дело на китариста и цигулар Ангел Дюлгеров, както и двете нови попълнения в групата. Пламена Жекова, цигулка замести Орлин Цветанов, който е на турне в Китай, а Веселин Веселинов – Еко заяви присъствието си толкова категорично и безспорно, че Лили Иванова обяви от сцената на клуба, че става неизменна част от състава на музикантите й.

За разлика от лаконичното и много обрано общуване, този път Лили Иванова си позволи, провокирана от силния текст на Дамян Дамянов към песента “Покруса”, едно интересно откровение, свързано с искрена и силна препоръка към всички в залата да си купят и прочетат 4-те тома “Български хроники” на Стефан Цанев.

За голяма изненада писателят се оказа в публиката, където споделяше удовоствието от музиката заедно със съпругата си Доротея Тончева.

Утре Лили Иванова и музикантите заминават за Банско, където на 28-ми имат специален коледен концерт в Гранд Хотел Банско. Същият ден следобяд от 17:00 bTV ще излъчат специален извънреден епизод на документалната поредица на Георги Тошев “непознатиТЕ”, посветен на творчеството й озаглавен "Необяснимо”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Посетител

преди 10 години

2 часа абсолщтно на живо без сингбек - бас, китара, цигулка, барабани, пиано, тромпет, саксофон на живо. за съжаление без осветление и с много лош звук.

8

ДиМи28

преди 10 години

Хората са два вида: едните харесват Лили Иванова, а другите не си го признават.Аз я харесвам и й се възхищавам. Пожелавам й още дълги години да е на тази висота!

7

Георги

преди 10 години

Концертът започна в 21.20 и продължи до 24.10. Единствените паузи бяха 3 в които тя говори от порядъка на минута -две . Само един плейбек имаше .Седях достатъчно близко и слушах достатъчно добре , за да съм сигурен ( че тя пя на живо , великолепно , в добро настроение .

fallback