9

Посетител

преди 10 години

2 часа абсолщтно на живо без сингбек - бас, китара, цигулка, барабани, пиано, тромпет, саксофон на живо. за съжаление без осветление и с много лош звук.

8

ДиМи28

преди 10 години

Хората са два вида: едните харесват Лили Иванова, а другите не си го признават.Аз я харесвам и й се възхищавам. Пожелавам й още дълги години да е на тази висота!

7

Георги

преди 10 години

Концертът започна в 21.20 и продължи до 24.10. Единствените паузи бяха 3 в които тя говори от порядъка на минута -две . Само един плейбек имаше .Седях достатъчно близко и слушах достатъчно добре , за да съм сигурен ( че тя пя на живо , великолепно , в добро настроение .

6

Пипи

преди 10 години

Лили е велика и неповторима!

5

333

преди 10 години

И резонно пеене на 1/2 плейбек. Но за тази възраст - браво.

4

до 3

преди 10 години

Вместо да се гордеете какви истински певци имаме, като Лили, като Йорданка Христова, Маргарита Хранова, Васил Найденов и т.н. вие се радвате на Рут Колева, Вен зи и другите неможари, които не могат да съберат 50 души публика и пеят на англииски разни поп или рап глупости. Последните 20г нямаме нова истинска звезда, която да я харесват и да печели награди и в чужбина. Затриха златния Орфей и сега 10 глупави риалитита х-фактор, пей с мен тинтири минтири и всичките копират и пеят чужди глупости.

3

Анонимен

преди 10 години

Българинът (панелно-комунистически роб) продължава да се възхищава на тази отвратителна руска естрада и след това пита защо държавата прилича на руски к****.Смешна работа.

2

1

преди 10 години

Да пее.Ако не са жълтите вестници досега да е залязла .

1

Анонимен

преди 10 години

2 chasa laif konzert na 70 iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii godini?