Адел. Снимка: Reuters
fallback

Бременната Адел разнообрази очакването на първата си рожба с малко критики към част от колежките си.

Според нея певици като Риана, Лейди Гага и Мадона разчитат на секса, за да продават повече албуми и водят двойнствен живот, пише БТА.

Те са съвсем различни в живота и рязко се променят, когато застанат пред камерата. Тогава започват да се събличат и разголват, с цел евтина реклама, смята гласовитата изпълнителка.

"Виждала съм ги отблизо, те съвсем не изглеждат така, както в клиповете и в лъскавите списания. Не мисля, че да се употребяваш сексуално, е нещо добро. Едва ли бих посъветвала някого да го прави", твърди Адел.

Възедрата поп певица може би прави тези изказвания от завист, но пък тя винаги е спазвала принципа си, че няма да се подложи на диета, за да подобри имиджа и продажбите на албумите си.

"Не се тревожа, че съм извън нормата, що се касае до теглото ми. Просто правя това, което мога най-добре - пея, независимо че съм по-едра от колежките си. Няма значение как изглежда човек, важно е да се приемеш такъв, какъвто си, и да не се срамуваш от това!", смята Адел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

46

ADELE

преди 11 години

До Hasan А бе, Хасане, що не вземеш да се поограмотиш малко, преди да пишеш каквито и да било коментари? Ти нещо за строеж на изречението чувал ли си? И това накрая ми звучи че все едно ти храниш Адел. XA XA XA eбаси клоуна, та ти само тоалетната хартия не можеш да и платиш! *** !!!

45

Анонимен

преди 12 години

Това ми харесва ,че не и пука ,какво мислят , за нея тези,които я мразят.Пука и само за мнението на феновете и на близките и ,за това тя се държи толкова топло с тях.Самоуверена е и това е добро качество ,за певица , но едновременно не е надута и е много мила.Да сте видяли да напада някого?Тя избира да бъде себе си ,феновете и ,знаят какъв човек е и какво се опитва да направи , за това я обичат и тя обича тях,а хейтърите просто ги игнорира.+това е добър пример за държание и е добра християнка

44

Анонимен

преди 12 години

Ами добре твое е мнение , но не съм съгласен ,че е изкуствено .Точно тя е реалната.Ако искаше да стане изкуствена ,можеше да бъде като другите певици , да си сложи силикон , да си прави операции, и да пееше ,за неща ,които не я интересуват или не я вдъхновява и да пее онова ,което всички искат (не говора само за чалгата , но и за глобалния поп).Докато сега 60% я харесват , 40% не защото не могат да я проумеят като същност и идея или просто не искат,но въпреки това е свръх известна.

fallback