46

ADELE

преди 11 години

До Hasan А бе, Хасане, що не вземеш да се поограмотиш малко, преди да пишеш каквито и да било коментари? Ти нещо за строеж на изречението чувал ли си? И това накрая ми звучи че все едно ти храниш Адел. XA XA XA eбаси клоуна, та ти само тоалетната хартия не можеш да и платиш! *** !!!

45

Анонимен

преди 11 години

Това ми харесва ,че не и пука ,какво мислят , за нея тези,които я мразят.Пука и само за мнението на феновете и на близките и ,за това тя се държи толкова топло с тях.Самоуверена е и това е добро качество ,за певица , но едновременно не е надута и е много мила.Да сте видяли да напада някого?Тя избира да бъде себе си ,феновете и ,знаят какъв човек е и какво се опитва да направи , за това я обичат и тя обича тях,а хейтърите просто ги игнорира.+това е добър пример за държание и е добра християнка

44

Анонимен

преди 11 години

Ами добре твое е мнение , но не съм съгласен ,че е изкуствено .Точно тя е реалната.Ако искаше да стане изкуствена ,можеше да бъде като другите певици , да си сложи силикон , да си прави операции, и да пееше ,за неща ,които не я интересуват или не я вдъхновява и да пее онова ,което всички искат (не говора само за чалгата , но и за глобалния поп).Докато сега 60% я харесват , 40% не защото не могат да я проумеят като същност и идея или просто не искат,но въпреки това е свръх известна.

43

подкрепям

преди 11 години

До Анонименжена съм и докато гледам клипове и интервюта с гага,в мен се надига една перверзия и си мисля:"леле,добре,че не съм мъж,защото тотално щях да се откажа от жената като сексуална наслада!".нямам нищо против гага,но цялото това изкуствено поддържане на гага като символ на женственост,креативност и сексуалност-идвами в пъти повече...предпочитам да гелдам клипове на народната ни чалга,за да съхраня и МЪЖКОТО в мен :)някой някога е казал,че в един индиовид живее по един мъж и една жена

42

Анонимен

преди 11 години

Адел ми харесва ,но аз търся нещо повече у една певица за да е мой идол.Да тя и други имат талант,но с какво да се различават един от друг и с какво може да ме грабне?Гага има музикален талант ,но ме привлече с идеиите , мнението и вдъхновенията си ,в които намирам нещо познато. Ако иската да харесвате певици/певци , само заради таланта им , нямам нищо против .Всеки има право на вкус и мнение.

41

Ами

преди 11 години

Гага показва умствената и физическата красота по свой начин.Под умствена красота имам предвид идеии и уникално мнение, които всъщо вдъхновяват дрехите и стила и.

40

Ами

преди 11 години

Таланта пак е от значение,но в днешни дни трябват идеии и оригиналност.Желателно е да си нещо повече от певец/ица и да си по инициативен/а в дадена цел . Гага е винаги себе си и не се страхува от хорското мнение ,за нея е важно само мнението на феновете и.Затова е нещо повече,на нея спря да и пука за хейтърски мнения и нарочно изразява себе си било то по всякакъв начин , например тя има хубаво тяло,идеии и харектер и ги изразява.Адел също може да бъде красива по свой начин,но не иска и напада.

39

Ами

преди 11 години

Гага комбинира музиката и модата в едно .Тя има идеи и замисли , които вдъхновяват всичко ,за което прави и се бори.Адел е талантлива , но в случея завижда.Гага е различна и уникална.Гага живее ,за да наложии добрите си идеии,докато някои други певици ,просто ги изказват ,за да са модерни или по-рейтингови.

38

Ами

преди 11 години

Може би ,защото нямаш въображение и за това не можеш да я възприемеш . Знаеш ли колко е трудно да си измислиш,да си дизайнер и колко трудно се прават такива дрехи за всеки ден от годината.Дрехите и са много интересни и оригинални.На обикновения човек би му трябвали дни ,за да измислят такива дрехи . Гага е създател на собственна висша мода , а и в много от дрехите и имат символични замисли , които ги прават по-уникални.Това прави Гага ,освен талантлива и гениална певица , но и модна икона.

37

Ами

преди 11 години

Престани Боб !!!Злобата ти край няма ,Гага е една уникална идея.Остави хората да си харесват ,каквото искат.Гага не е клоун и дрехите и са много хубави.Това доказва ,че тя може да бъде дизайнер и певица едновременно.Каквото и да правиш тя ще е на върха . Ти си падаш по стандартното и скучното , но не всички са като теб!!!

36

Bob

преди 11 години

А може би тъпата реакция на Адел е закъснял реванш за това че през 2010 и 2011 тя беше звездата, но MTV и другите "музикални" институции я пренебрегнаха напълно и с награди за какво ли не обсипаха леля Стефка. Напълнялото и болно (доколкото разбрахме вече) Стефче на какво ли не се направи за да вземе наградите за клоун на годината. Последно я видяхме седнала гола на тоалетна чиния. Голяма красота - отвсякъде преливаше месо. Леле спирам, че сега като ме почнат бесните фенки на Стефчето :)))

35

Bob

преди 11 години

Адел имаше проблеми с гласа миналата година заради глупостта й да пее през ден в градове и паланки. Прекрати турне, концерти. Последва операция. Вече има промяна в гласа й. Според мен на Грами-тата Адел пя доста по-лошо от това, което се вижда и чува на концерта й в Роял Албърт Хол. Питам се дали щеше да е достойно докато пълничката певица беше в "дупката" някоя от нейните "даровити колежки" да позлобее на нейн гръб? Не чух да са го направили. Тя за съжаление обаче го стори. Shame on Adele!

34

Bob

преди 11 години

Новината e навсякъде. Адел май не е наясно, че голяма част от феновете й са гейчета, че нейните фенове са фенове на Гага, Риана и Мадона. Няма лошо, да не ме разберете погрешно. Явно Адел не знае с какво се захваща. Който е казал нещо против Мадона и Стефка добро не е видял :)) Адел се вълнува кой как продава музика и как прави шоу? Защо? Тя е по своемо уникална, пее яко. Не може обаче да се мери с Арета Ф. ( 1 в Ролинг Ст.), Нина Симон, Едит Пиаф, Пати Лабел, Патси Клайн и Уитни Хюстън.

33

Анонимен

преди 11 години

Новината е истинска.А аделка защо не критикува по Бритни и Бейонсе? За забравихте те са й приятелки, ама то май критикува избирателно, да й имам обективността тогава. Нека си пее, но да не си пъха носа в чуждата кариера, пък ако ще голи да съблекат, не я засяга. С един албум много взе да хвърчи нависоко. Нека направи 5-10 успешни албума, тогава да взима думата, но сега да си трае.

32

jan

преди 11 години

23 годишната лелка

31

Анонимен

преди 11 години

И кой си измисли тази "новина"?!:)

30

Анонимен

преди 11 години

Значи, аз в лейди Гага не виждам и грам секс, ако ще и клитор да ми покаже.

29

Жени

преди 11 години

Божествен глас, красиво лице, запомняш я в миг! Прекрасна и обичана! Поздрави и на другите!

28

ToRaTaE

преди 11 години

А Гага толкова пъти я е защитавала ;хх е*аси нахалството..

27

GAGA

преди 11 години

Туко що прочетох ,че това е FAKE днес.бг стегнете се и спрете да лъжете хората ....И преди няколко месеца във littlemonsters Гага защити Адел от нападките ,че била дебела и т.н. и тя да се изкаже така ....е трябваше да се сетя преди това ,но сега се замислих ...ТОВА НЕ Е ИСТИНА ....АДЕЛ ОБИА ГАГА И ГАГА ОБИЧА АДЕЛ ...ЗА МЪДИ НЕЗНАМ :D