Певицата със сигурност е очаквала фотографите пред галерията предвид тежкия й грим. Снимка: Splash
fallback

Попзвездата Лейди Гага намери време между концертите от световното си турне да се отдаде на изкуство.

Певицата бе щракната на излизане от галерията на модерното изкуство „Тейт Модърн“ в Лондон, като за пореден път демонстрира своя стил на обличане.

Този път най-екстравагантният й аксесоар бе шапката, в която преобладават розовото и лилавото. Интересен за изследователите на кича е акцентът с короната, може би присъствието й се дължи на това, че певицата е на територията на кралското семейство.

Или пък е поредната й подкрепа към принц Хари, след като се появиха негови голи снимки. Всъщност това може да каже само Гага.

След посещението й в галерията тя отпътувала за Манчестър, като вместо на лимузина се качила на автобус, който бил част от кервана на турнето й.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Bob

преди 11 години

На единия или другия, дето ме поучават: Колелото се върти. От 10-тина години поколенията много бързо сменят фаворизираните си групи и изпълнители. Фенки на Стефка ще станат на по 24-26, други луди фенки ще крещят по нова Риана или Бритни. Тогава вие ще сте в позицията да тръбите наляво и надясно, че Стефка била измислила топлата вода. Аз от 30г. слушам мнооого музика. Това е. Ако и сега не осъзнаете своята простота и ограниченост значи сте истински 1-2-3 фенки на Стефка. Born this way baby!?

31

Bob

преди 11 години

Няма да може да й изпратите защото още живеете с мама и тате. Техните пари харчите, те платиха, за да отидете на концерта, да кликвате в нет-а като обезумели на всяка нейна глупост. Няма лошо. Всеки ненавършил 20г. минава по такъв път и си създава идоли. Не осъзнавате колко шлагерно Стефка и продуцентите й ви облъчват. Така ще направят й с новия й ArtPop (леле ?! - арт, пък и поп). Същите са и феновете на Бийбър-много си приличате. Но се джавкате щото ту единия надделява в нет-а, ту другия.

30

Bob

преди 11 години

Разсъждения? Относно зомбирането: Стефка е продукт и тези, които я моделират се опитват да ви внушат колко е добра, но и смела, колко е скромна, но и че харчи стотици долари за безумни парцалки. Направиха чудовище от кич, за да скрият грозотата, затова не минава ден без твърдение колко необичаен чар притежава. Стефка не е новатор в музиката, не е новатор в шоуто. Едва ли ще бъде. Вече всички разбраха, че е имитатор. Вие сте зомбирани, няма да го разберете. Изпратете й пари, за да не е homeless.

fallback