32

Bob

преди 11 години

На единия или другия, дето ме поучават: Колелото се върти. От 10-тина години поколенията много бързо сменят фаворизираните си групи и изпълнители. Фенки на Стефка ще станат на по 24-26, други луди фенки ще крещят по нова Риана или Бритни. Тогава вие ще сте в позицията да тръбите наляво и надясно, че Стефка била измислила топлата вода. Аз от 30г. слушам мнооого музика. Това е. Ако и сега не осъзнаете своята простота и ограниченост значи сте истински 1-2-3 фенки на Стефка. Born this way baby!?

31

Bob

преди 11 години

Няма да може да й изпратите защото още живеете с мама и тате. Техните пари харчите, те платиха, за да отидете на концерта, да кликвате в нет-а като обезумели на всяка нейна глупост. Няма лошо. Всеки ненавършил 20г. минава по такъв път и си създава идоли. Не осъзнавате колко шлагерно Стефка и продуцентите й ви облъчват. Така ще направят й с новия й ArtPop (леле ?! - арт, пък и поп). Същите са и феновете на Бийбър-много си приличате. Но се джавкате щото ту единия надделява в нет-а, ту другия.

30

Bob

преди 11 години

Разсъждения? Относно зомбирането: Стефка е продукт и тези, които я моделират се опитват да ви внушат колко е добра, но и смела, колко е скромна, но и че харчи стотици долари за безумни парцалки. Направиха чудовище от кич, за да скрият грозотата, затова не минава ден без твърдение колко необичаен чар притежава. Стефка не е новатор в музиката, не е новатор в шоуто. Едва ли ще бъде. Вече всички разбраха, че е имитатор. Вие сте зомбирани, няма да го разберете. Изпратете й пари, за да не е homeless.

29

Ами

преди 11 години

Медиите не са безпристрастни и показват само повърхностното и мисля ,че не ние сме зомбираните ,а ти . Зомбиран си от медиите .Само изкарват скандали от нея ,вместо да пишат повече за музиката,изкуството и идеите и . Даже в един друг сайт бяха писали ,че била показала среден пръст на българските си фенове.Защо не писаха за дарените от нея пари и замисъла и.Защото хората това искат скандали ,а не истина.Много биват заблуждавани от медиите.Колкото за дрехите и , аз ги намирам за модерни.

28

Ами

преди 11 години

Личи си ,че Лейди Гага е естествена и добра.Не казвам ,че е безгрешна , но поне се опитва да бъде добра.Не е от онези надути комерсиални певици , които се интересуват само от себе си .Тя се държа много топло на сцена , говори с публиката и ако всичко това беше организирано щеше да си личи.Тя дори няма къща , живее на хотели и наеми .Тя не го прави само за себе си , обича феновете си и това е ясно ,а това ,че медиите я цапат ,не значи ,че не прави музика.Те само провокативност намират в нея.

27

Ами

преди 11 години

Еми Боб , аз си падам предимно по поп . Не ми допада да слушам рок или металика , мой си е избора . Едва ли би ми допаднало да ида на твоята група ,да се треса и да викам.Лейди Гага ми е любимата поп певица ,може да пее и не прави нискокачествени песни .Повечето модерни певици издават песни , които от началато ми харесват , но след 5-тия път се изтъркват.Песните на Лейди Гага мога да ги слушам по цял ден .Тя прави различен качествен поп.Шоуто си беше чудовищно яко и ми остави незабравим спомен.

26

Bob

преди 11 години

И не ми разяснявайте колко социално, морално и духовно била ангажирана Стефка в интервюта. Изказванията акцентират върху себичността й: на кого дала автограф на вулвата си, кога за първи път опитала марихуана, дали била гей, събрала ли се е с г-н Кини, къде я заснели с причудливи платформи, с островърхи шапки. Къде е музиката, изкуството, социалната ангажираност, защита правата на различните? Да отиде в Исламабад и там да каже "Дайте права и свобода на различните!", в Лондон и Париж е лесно.

25

Bob

преди 11 години

След този водопад от критики към мен и словоизлияния във възхвала на Стефка няма какво друго да направя освен да си посипя главата с пепел, да си пусна на DVD предходното тъпо шоу на Стефка и да търся ценни музикални и шоу моменти, за да повярвам на глупостите, които в зомби-транс пишете. Слепци. Ето това сте вие. Посъветвах ви да слушате и гледате още музиканти и изпълнители, но не, вие само за Стефчето плещите. Не виждате по-далече от носа си. И пишете грамотно. Образовайте се! Едва ли :((

24

Ами

преди 11 години

Боб трябва да се види няколко интервюта на Гага преди да коментира и да изкарва недоказани твърдения като това за евровизията .Всички песни,дрехи и сцени са идея на самата Гага.Думата ,,чудовище" означава , човек , който е себе си , независимо мнението на другите. vbox7/play:1e6393cc27 На това видео Гага се разплаква именно заради такива хора като теб.Феновето и знаят , какво прави тя , но други трябва поне да се опитат да я разберат , вместо да я нападат.

23

До Боб

преди 11 години

И за разлика от теб ние изразихме своето мнение без да нападаме твоите предпочитания и вкус .....по - това личи колко ти е и културата като човек и колко си етичен към другите ...слушай си каквото искаш ...щом не харесваш "Стефка" когато видиш новина за нея тук просто бягай на далече ..защото с товето мрънкане само се превръщаш в един хейтър (а те са най - нишите същества след расистите разбира се) !!! "Ами" да концерта беш най - уникалното нещо случвало се в Бг до сега !! :)))))))))))))))

22

Ами

преди 11 години

"До Боб" е много прав.Шоуто беше много яко и ми хареса за разлика от теб,както и за останалите 95% от публиката.Мисля,че изпитваш малко злоба ,защото концерта на Лейди Гага беше по-популярен.Добре харесало ти е повече ,защото най-вероятно ти допадат повече от Гага(твое мнение),но това не значи ,че трябва да я напрадаш.Гага е добър и щедър човек,но някои я мислят за "***" или за "сатаната" ,защото е различна от другите певици.Напротив тя е добра християнка.

21

До Боб

преди 11 години

Не си затваряй очите за истината ....и не си мисли ,че България е токова важна и колко е напълнила залата тук виж в другите (и явно по - образовани държави) там е истината !! Евровизия ли ? о.О извинявай ,но мислиш ли ,че това което говориш е достоверно ? о.О Аз ще ти кажа НЕ Е !!

20

До Боб

преди 11 години

И аз не мога да разбера защо си мислиш ,че разбираш чак толкова от музика ....аз имам музикално образование и смятам ,че Гага е най - голямият професионалист на последните 4-5 години и ще остане в историята . Тя има талант ,красота, и най - важното ..ИМА УМ !! Това е проблемът на хората като теб ,че смятат ,че разбират от всичко ,но много си личи при теб ,че нямаш и понятие от музиката като цяло !! Добре защитавай идолите си ,но не си мисли ,че ще са единствените легенди !!

19

Ами

преди 11 години

Гага е защитава човешката индивидуалност и личност.Прави света по-цветен и по-разнообразен.Защитава правото да бъдеш различен.Не става дума само за хомосексуални,расово различните ,но и за много други хора ,които искат да бъдат себе си,а не като другите,защото не му харесва да е СИВ .Много често хората биват нападани заради същноста си.Гага знае и прави всичко това от личен опит.Има ли нещо лошо да носиш различни дрехи и да пееш това,което мислиш?Тя е от малкото некомерсиализирани личности.

18

Ами

преди 11 години

Като не ти харесва ,КАКВО?Много други я харесват и намират нещо уникално в нея .Не можеш да кажеш кой има вкус и кой няма.Всеки човек си има свой вкус.Например ти намираш нещо в твойта група и затова я харесваш,но аз не намирам нищо особено.Както аз и много други намираме нещо в стила и в музиката им,което ти не намираш ,защото не ти е познато,и го намираш за лошо.Ще ти дам *** пример с даден вид храна едни я харесват други я мислят за отвъртителна.Аз не си падам по твоята група,но нея нападам

17

Ами

преди 11 години

...Това не са само фенки,но и много други .Таланти се раждат всеки ден и кво?На Лейди Гага и хрумна идея да промени света и вече го прави . Тя е талантлива ИДЕЯ.Тя е имала проблеми по-рано заради другите .Трудно ти е да приемеш какво иска да направи чрез песните си и талантаси ,защото това ,за което ти говори не ти е познато.Нямаш право да упрекваш вкуса и мнението на другите.Аз например мога да не харесвам твоята група ,но никога няма да хода да я оплювам и да я сравнявам с друг.

16

Ами

преди 11 години

"Стефка" не е просто певица,Лейди Гага е идея.Тя не е поредната изгряваща певица през 3 години,тя е нещо различно . На хората им писна от стандартното и обикновеното,затова голямата част от хората харесаха Гага .Тя просто не прави различни неща,но ги прави добре . Тя е промяната . На хората , на които им писна да се съобразяват с другите и искат да бъдат себе си се обърнаха към Гага и тя ги вдъхнови.Всички ги знаем другите-"легенди" след "легенди",певици след певици . Тя е първата и е ТАЛАНТЛИВА

15

Bob

преди 11 години

Стефка нищо не е променила в музиката. Просто върви по една стара рецепта: голотата, секса и причудливият вид продават. Затова се облича в месни дрехи, в папагалски цветове, показва си ***, гърдите, носи платформи и начупени шапки. Ще се пребие милото Стефче, ама ходи ... като набодена мечка. Диското на Стефка (Paparazi, Bad romance, Alejandro) привлече гей феновете на Бритна, Кайли, Шер, Мадона, Кристина. Но нека оставим времето да покаже. Млада е и пластичните й операции са само няколко.

14

Bob

преди 11 години

Що така нямала фенове Стефка? Нали била най-великата (според вас)? Нали имала милиони фенове в тиутър, фейсбук, гледания в youtube? Леле, много сте зле какво е променила Стефка в музиката? Евродиското в Алехандро, Покърфейс и в още 80 % от песните й. Другите 20 % са леки рок и кънтри залитания. Част от хората, които й правят песните пишат за Евровизия. Какво й е уникалното? Шапките, грима, маските? Шер, Грейс Джоунс, Кайли и Мадона са били оригинални, Стефка е КИЧ, така казва и тази статия.

13

Bob

преди 11 години

Зомбита, хайде вижте дали някой от концертните турнета на вашето прехвалено Стефче е в топ 10 за всички времена на групи и изпълнители. Концертът на Red Hot просто беше и по-добър и с повече публика. Резултатите на Стефка в социалните мрежи са големи защото фенките й са невръстни ученички, които по цял ден туитват, споделят във фейсбук, лайкват в youtube и лаят по форумите срещу другите. Затова където и да се появи новина вие сте там, за да коментирате, резултатът обаче е: 3 фенки на Гага тук