Лейди Гага ще прекарва част от свободното си време на о. Крит. Снимка: Reuters
fallback

По всичко личи, че Лейди Гага има намерение да прекарва част от свободното си време на Балканите.

Звездата, която на 14 август ще изнесе концерт у нас, си строи къща за чудо и приказ на остров Крит. Миналата година предводителката на "малките чудовища" си купи земя при съседите, а палатът ще бъде на ръба на водата.

Ако някой се надява да зърне певицата докато се пече обаче ще трябва доста да се потруди. Постройката ще бъде видима единствено от лодка в морето.

Освен нова къща, Лейди Гага смята да построи и църква.

"Когато всичко бъде завършено, ще бъде абсолютно феноменално", твърди източник на в. "Дейли стар". Според изданието, досега строежът е "глътнал" над 10 млн. щатски долара.

Гага е планирала в имението да има два басейна и тенис корт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Тим Бъртън

преди 11 години

Не е малък задникът на Гага,но знае ли човек. Мало, голямо тъпо, пищящи чудовища-нещо сте се объркали. На всички омръзнаха изнасилените и *** новини за Гага. Какво измъдрувала, кога се напушила, кога влязла в тоалетната. Някой насила се опитва да я направи талант с тези новини. Заради концерта й ни опръскаха с какво ли не. Никой не би чел,не би я коментирал, ако не възхвалявахте "талантите" й до небето. Опитвате се да докажете Гьобелс "една лъжа повторена 100 пъти става истина".

12

до 14

преди 11 години

А за гъзягата на Адел може ли да мечтае? :)

11

щирлиц

преди 11 години

Каква църква ще строи този?Йезуитска,сектантска,сатанистка?

fallback