13

Тим Бъртън

преди 11 години

Не е малък задникът на Гага,но знае ли човек. Мало, голямо тъпо, пищящи чудовища-нещо сте се объркали. На всички омръзнаха изнасилените и *** новини за Гага. Какво измъдрувала, кога се напушила, кога влязла в тоалетната. Някой насила се опитва да я направи талант с тези новини. Заради концерта й ни опръскаха с какво ли не. Никой не би чел,не би я коментирал, ако не възхвалявахте "талантите" й до небето. Опитвате се да докажете Гьобелс "една лъжа повторена 100 пъти става истина".

12

до 14

преди 11 години

А за гъзягата на Адел може ли да мечтае? :)

11

щирлиц

преди 11 години

Каква църква ще строи този?Йезуитска,сектантска,сатанистка?

10

До № 11

преди 11 години

Гага била на високо ниво?! Гага не може да стъпи на малкия нокът на Адел, Гага може да мечтае само за продажбите на Адел, за наградите на Адел, за публиката на Адел, за гласа на Адел. Гага е ***. Свирела на пиано и синтезатор?! *** тъпотията! В България има стотици хора, които могат да пеят и свирят на музикален инструмент, ама не ни досаждат с *** "новини". Гага е "голяма звезда"-една зала с почитатели не може да напълни. Малки *** чудовища, отивайте в Кипър-там ще пищите на воля :))

9

До бойкот

преди 11 години

до бойкот и останалите "хейтари" ....бойкот ще направите когато всички станем трамвай .....това за бога е Лейди Гага не сте ли гледали преди да влезе за концерта си какви "горили" ходят до нея ....а и нали се сещате ,че стане ли нещу такова ...Гага има пари да осъди цялата ни държавица и да ви изсели всички оттука ....така че бъдете си завистливи и се имайте за голяма работа ,но помнете Гага е страхотна певица ...пианист и т.н. а Адел е скучна но я харесвам ....ноо Гага е на по високо ниво.

8

Анонимен

преди 11 години

Църква на Сатаната ли ще строи? Че както гледам, доста сатанински символи използва.

7

Анонимен

преди 11 години

Гърците к'во ли се радват на няколко милиона инвестицийка...

6

бойкот

преди 11 години

Защо изобщо пишете за тая жена, която си уши манто от човешки кожи, одрани от купени от нея трупове. В Америка колкото си по-извратен, толкова повече харесваш на публиката. Дано никой българин не иде на концерта и. Да им направим бойкот на тия американци, които ни налагат гейпаради и морално пропаднали личности!

5

Анонимен

преди 11 години

ей тва гомно трябваше да взривят, да избавят света от досадното му грачене, а не онези хора на летището...

4

Анонимен

преди 11 години

Преди да построи църква...трябва да е ВЯРВАЩА. Дали е? Поведението и поне не показва това!

3

Анонимен

преди 11 години

1 - на нещо доста по лошо

2

Анонимен

преди 11 години

само да не ни идва на гости, че плаши

1

Анонимен

преди 11 години

kva carkva,na satanata li ?