fallback

Общ преглед



Мария Илиева смени за няколко часа своето амплоа и вместо с микрофон, бе с фотоапарат в ръка. Певицата гледаше да не пропусне някой любопитен кадър по време на промоцията на младата изпълнитека Криста. Илиева е продуцентка на таланта.

Криста представи своя нов видео сингъл "За теб", като премиерата се превърна в мини концерт. На звездата на вечерта акомпанираше пианистът Теодор Петков – Тото.

Събитието бе уважено от голям брой певци, сред които Мариана Попова, Поли Генова, Преслава Пейчева, участниците в X Factor Боги, Александра и Джейсън Брад Люис, Рут Колева, Сантра и др.

Видеото носи много свежест и пролетно настроение. Песента е написана специално за Криста от друга наскоро дебютирала на сцената Рейчъл Роу. Преди това дъщерята на Камелия Тодорова се утвърди като композитор и текстописец в поп средите.

Видеоклипът на "За теб" е дело на режисьора Валери Милев, а впечатление прави уникалната хореография, изготвена от популярния танцьор Милен Данков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

urs

преди 12 години

абе мимето ще я гушкам брутално в тия червени джучки!!!

13

Кашчей Безсмертний

преди 12 години

А мустакатите жени и сиамските близнаци къде са? Мичето да не се прави на Дева Мария, ами да каже защо се паряса с американчето!

12

Петко

преди 12 години

Голямата турска уста на фотографка ли се префасонира? Бездарието и тука ще си проличи... Смрад!!!

fallback