14

urs

преди 12 години

абе мимето ще я гушкам брутално в тия червени джучки!!!

13

Кашчей Безсмертний

преди 12 години

А мустакатите жени и сиамските близнаци къде са? Мичето да не се прави на Дева Мария, ами да каже защо се паряса с американчето!

12

Петко

преди 12 години

Голямата турска уста на фотографка ли се префасонира? Бездарието и тука ще си проличи... Смрад!!!

11

Анонимен

преди 12 години

Тия дзверове от снимките за пръв път ги виждам!

10

офффф

преди 12 години

Да я махате тая бездарна *** Илиева от тука! За нищо не става, даже за *** за тоалетна. Грам талант и мозък няма в тоя ***, че и на снимки трябва да я гледам!

9

Анонимен

преди 12 години

Лилиии уплаши ми се окото бе братя ! Какви са тия *** гадни зъбати ... само Мара става :)

8

оф!

преди 12 години

В тоя формат цялото жури е като от филм на ужасите. Грозни, недостатъчно прочули се с нещо значимо-обаче със самочувствие. Предпочитам да гледам Хилда, Любо и Магърдич. Все пак са класа. Пък вече и Мариана Попова ми идва в повече.

7

*

преди 12 години

До 9:И аз съм готов да ти покажа тази, с която си лягам. Ще ти пратя линк на профила си във фейсбук. Напиши си скайпа и ще го имаш.

6

м

преди 12 години

Мале мила какви естети, какви ценители... *** било голямо, онова не и било на ред?!?!? Абе хващам се на бас, че си лягате (ако има изобщо) до някоя която е 10000 пъти по-зле от Мария Илиева ама тука големи естети! Я дайте по един линк във фейса да ви видим жените та да ви признаем за голяма работа! Смешници!

5

До Бацето

преди 12 години

Ей българино! Айде един път си купи нещо ми не си го дърпай.

4

Баце до 5-тия

преди 12 години

Колега трябва да съм пиян да ми хареса ама толкова пиян че да заспя . Или имате в предвид че хубаво пее ? Ако пее хубаво кажете къде има неино клипче и от къде мога да си дръпна нещо

3

Баце

преди 12 години

На 8 снимка КИМ КАРДАШАНОВА ЛИ Е ? А таз Мара гласовитата май в някъкво жури беше ама не си спомням да съм я слушал . Да ме прощава ако пее хубаво но живея от 1984 г в Германия и тук освен момето от Плевен друг не съм чувал . Явно е световно неизвестна

2

Мара

преди 12 години

За да ти захлупя лицето с нея.

1

Загрижен

преди 12 години

Маро, кажи сега защо толкова много ти порасна дупарата? Като младо гадже беше добре, ама после май някой те развали....