Снимка: БГНЕС
fallback

Няма война в Движението за права и свободи. Това коментира във Велико Търново Йордан Цонев от крилото на Делян Пеевски в партията, цитиран от БНР.

Oще по темата

"ДПС - Ново начало" ще продължи започнатото преди една година - да се обновява и реформира партията, заяви Йордан Цонев, който ще е водач на листите във Велико Търново и Варна:

"Който иска да промени страната, първо трябва да промени себе си. Ние променяме партията си и излизаме с претенция хората да ни се доверят, за да променим България".

Йордан Цонев не пожела да прогнозира колко депутати се очаква да има "ДПС - Ново начало" в 51-ия парламент.

За разделението в ДПС между Ахмед Доган и Делян Пеевски той коментира:

"Няма фракции. ДПС е това, което представляваме ние с председател господин Пеевски, с единствената парламентарна група на Движението за права и свободи. Ние сме ДПС, оттатък са земеделците".

На въпрос докога ще продължава войната в движението, Цонев отговори: "Няма война, ние вървим напред и не гледаме назад".

"ДПС - Ново начало" подаде документите си за регистрация на пълна 16-членна листа в РИК - Велико Търново.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

ЕЙ,

преди 5 дни

И ТОЯ НЯМА СРАМА,АМИ НАЛИ ТЕ ИЗРИТАХА КАТО МРЪСНО КОТЕ КАКВОТО СИ-ДА НЕ СИ МИСЛИШ,ЧЕ СМЕ ЗАБРАВИЛИ ВСИЧКО,АЙ СИФОН

38

Безуспешни опити!

преди 5 дни

Опитвате се да ни разедините нас,турците,защото сме единни и верни на партията си и въпреки,че сме малобройни от години сме фактор в българската политика!Но няма да успеете!Представете си,че ако от години не бяхме подложени на терор,гонения и асимилации и да бяхме запазили числеността си от 60-те или 70-те години на миналия век каква сила щяхме да бъдем!Винаги начело на Правителството и Парламента!Хи хи хи,Кеф!Ама и така ви държим в шах!И това ще е вечно!!!!Време е да свиквате!

37

Toni Ivanov

преди 5 дни

До #33 този. Казвяш,че Ментата има диплома за богослов,а коя вяра изповяда-православие или исляма?

fallback