Снимка БГНЕС
fallback

"След поредната скандална и недопустима арогантност, проявена от проруския режим на Мицкоски, РСМ трябва да получи категоричен отговор от българската държава.

Посланикът на Република Северна Македония трябва да бъде незабавно отзован, докато България и българите не получат подобаващо извинение за обидите срещу българската държава и народ!"

Това заявява председателят на ДПС Делян Пеевски в позиция, разпространена до медиите.

"И да се знае, че няма да търпим никой повече да си позволява подобно отношение! Още по-малко представители на власт, претендираща, че държавата им, за която България направи толкова много като подкрепа през годините, има място в европейското семейство", заявява още Пеевски.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

73

Паню Баирски

преди 14 часа

Посланикът на тези нещастници, които не знаят нито какви са, нито откъде са, трябва да бъде изгонен незабавно като мръсно коте!

72

Анонимен

преди 15 часа

До Анонимен 68 Ти подписа на президента видя ли го, многознайко? Още повече, че самият той е абсолютно компрометиран като корумпиран. Не харесвам лицето Пеевски, но не понасям да се пишат откровени лъжи и да се пропагандират недоказани клишета. Ти прочел ли си какво и против кого е замислен "Законът Магнитски" и колко е несъстоятелен от юридическа гледна точка? Как би реагирал ако българска администрация те обяви за корумпиран? Ще заревеш, че това е произвол, че това е "народен съд".

71

Климент

преди 20 часа

***,ама с топки!

fallback