Снимка: БГНЕС

Късно снощи пред лятната резиденция на почетния председател на ДПС Ахмед Доган в "Росенец" започнаха да се събират негови привърженици и активисти на партията.

Това се случва, след като Данаил Папазов, собственикът на фирмите, които притежават лятната резиденция в Росенец, разпространи съобщение до медиите, че Ахмед Доган прибивава без основание в тях и следва да ги напусне.

Пред сараите на Доган останаха да дежурят и полицаи, които да се грижат да не се стигне до напрежение.

Още по темата
"Събрали сме се от цяла България. Притесняваме се за живота на д-р Ахмед Доган. Това, което наблюдаваме жилището на Ахмед Доган в кв. „Бояна“ – нахлули са между 5 и 10 души, които не знаме какво са внесли там и какво ще изфабрикуват. Ахмед Доган е тук в „Росенец“. Такива действия тук няма. Искаме да попитаме Данаил Папазов – кой му е оказвал натиск? Кой е отишъл при него с нотариус?", каза народният представител от ДПС Севим Али.

Вчера охранители влязоха в имота в столичния квартал "Бояна" и са извеждали хора.

Намираме се пред жилището, което се обитава от д-р Ахмед Доган от 20 години насам. Получихме сигнал от служителите, които работят в жилището, в тази сграда, че група от пет до десет души, неизвестни никому, с един документ, идват и ги извеждат от сградата, каза във видео Тимур Халилов от ДПС.

По-рано бизнесменът и бивш министър Данаил Папазов заяви, че Ахмед Доган не е собственик и няма договорни отношения да ползва сградите в Бояна и в Росенец. И трябвало да ги освободи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase