Снимка: БГНЕС

Полиция охранява „летните сараи“ на почетния председател на ДПС Ахмед Доган, предаде БГНЕС. Това се случва веднага, след като Данаил Папазов, собственикът на фирмите, които притежават лятната резиденция в „Росенец“, прикани почетния председател на ДПС Ахмед Доган да напусне „сараите“, тъй като живее там без основание.

Възможно е Доган да е поискал охрана, обезпокоен от действията на бившия транспортен министър. Според запознати Данаил Папазов е приближен на Делян Пеевски.

Още по темата
Позицията на Папазов до медиите:

„С оглед появилите се в последните дни в средствата за масова информация спекулации, относно пребиваването на Ахмед Доган в имоти на дружествата „Хермес Солар“ и „Делта Епсилон“ (на които съм представляващ и краен собственик чрез фирма „Сигда“), заявявам следното:

„Хермес Солар“ и „Делта Епсилон“ притежават недвижими имоти в парк „Росенец“, област Бургас и квартал „Бояна“ в гр. София. Ахмед Доган не е собственик или представляващ на тези дружества, същият няма общо и с имотите на дружествата, както и няма каквито и да било договорни отношения свързани с ползването на тези имоти. Поради което Ахмед Доган пребивава без основание в същите и следва веднага да ги напусне“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase