Снимка: Димитър Кьосемарлиев
fallback

Общ преглед

"Не е коректно МВР да бъде въвличано в изборния процес като министерство, което може да влияе на изборите". Това заяви на брифинг новият вътрешен министър Атанас Илков, като подчерта, че задачата на ведомството е да осигури реда по време на вота, а не да прави избори.

Oще по темата
"Важно е да очертаем приоритетните задачи и да избегнем всякакви спекулации, на които станахме свидетели и в днешния ден", заяви той.

Илков бе категоричен - никой, освен Главчев, не е говорил с него.

"Аз смятам, че съставът, който работи в МВР, е показал своите качества и професионализъм. Умее да работи във всякакви условия. Така че аз вярвам в тях. Убеден съм, че това, което очаква обществото от нас, а именно справянето с купуването и продаването на гласове - ние ще се справим с него", обясни Илков.

Той заяви, че колегите му са доказали през предходните избори, че са работели по всеки сигнал.

"На второ място се работи с пълни сили и на пълни обороти за овладяване на пожарите в страната", допълни Атанас Илков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 3 седмици

Едни и същи лъжи от шайката шарлатани свърши и ала балата с машините с президента свърши и сега тормозят българското общество българските институции българските служители ДОКОГА ТОВА

18

Анонимен

преди 3 седмици

Тъй като "демократичните" избори се превърнаха в един вид стока, е най-добре партиите открито да си купуват като на стокова борса гласове. Която партия ми предложи най-висока цена на моя вот, ще гласувам за нея

17

Сега

преди 3 седмици

Обществото нищо не иска от Вас а единствено честни и прозрачни избори а не като предните там Вие си знаете

fallback