Снимка: БГНЕС
fallback

"Атанас Илков би бил проводник на изборните интереси на Делян Пеевски. Няма как да дадем доверие и подкрепа на новия служебен вътрешен министър". Това заяви депутатът от ПП-ДБ Божидар Божанов в ефира на БНТ.

Божанов допълни, че ПП-ДБ ще предоставят данни на новия министър къде се купуват гласове и ще се надява МВР да изненада ПП-ДБ и да предотврати купуването на гласове.

"Политическият сигнал напоследък е "оставяйте ги" да си купуват гласове", смята той.

Той подчерта, че купените гласове са сериозен бич на демокрацията: "Целият изборен процес ще страда, ако не се предотврати процесът по купуване на гласове".

"Има ръст на купуването на гласове с 35 000 гласа отгоре", подчерта още той.

И допълни, че няма претенции към другите промени в служебния кабинет на Димитър Главчев - в МВнР и Министерство на транспорта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

59

анонимен

преди 3 седмици

Партии купуват гласове, ПП купуват направо изборите. Купиха ДБ и ДСБ.

58

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 43+++++++++++++++++++

57

Анонимен

преди 3 седмици

Божанов, Божанов! Кръстницата на "Просто Киро" от Враца, още преди първите избори с "ала-бала" та я снимаха в заведение с баща й, и дилъра на гласове в Бяла Слатина на една маса!!!! И като започнат едни съмнения! За записите от Алексей Петров, публикувани от 'Афера.бг"няма да напомням. "Кеша" сигурно е за рекламни материали? Без фактури, касови бонове и платежни нареждания. На Калин Стоянов съм му чел биографията и не ме кефи. Но е първия който каза истината. ВСИЧКИ КУПУВАТ ГЛАСОВЕ!!!!

fallback