59

анонимен

преди 3 седмици

Партии купуват гласове, ПП купуват направо изборите. Купиха ДБ и ДСБ.

58

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 43+++++++++++++++++++

57

Анонимен

преди 3 седмици

Божанов, Божанов! Кръстницата на "Просто Киро" от Враца, още преди първите избори с "ала-бала" та я снимаха в заведение с баща й, и дилъра на гласове в Бяла Слатина на една маса!!!! И като започнат едни съмнения! За записите от Алексей Петров, публикувани от 'Афера.бг"няма да напомням. "Кеша" сигурно е за рекламни материали? Без фактури, касови бонове и платежни нареждания. На Калин Стоянов съм му чел биографията и не ме кефи. Но е първия който каза истината. ВСИЧКИ КУПУВАТ ГЛАСОВЕ!!!!

56

Смешник или наивник!

преди 3 седмици

Нали се пишехте за големи радетели на правовата държава!? Какво става с основния принцип "невинен до доказване на противното"! Ако МВР си превиши пълномощията и арестува неправомерно хората ще бъде нарушение на закона! Вие от ПП-ДБ и някои други яхвате това противоречие и коментирате както ви е изгодно за момента, което е крайно противно, гадно и отвратително за хората!

55

Анонимен

преди 3 седмици

С до човекът на Божанов с обиди изхвърляния заблуди лъжи нищо не се постига

54

Анонимен

преди 3 седмици

Този се оказва още по-елементарно парче от Киро, Ристо и джобният генерал. Плющи едни опорки, на които май дори самият той не вярва.

53

Алекс

преди 3 седмици

"Алабалисти се борят с купуването на гласове".Най-новият номер на цирковата трупа ПП/ДБ.

52

до 54

преди 3 седмици

Като не гласуваш, пак избираш, само че тоя, който най-малко искаш.

51

до 52

преди 3 седмици

Ние много отдавна сме го разбрали. Затова се ходи на училище. Включително и да се научиш да пишеш на разбираем български език. А вие сте се усъвършенствали в болезненото занимание "настъпване многократно на една и съща мотика". Жалко, че сте бреме и на останалите българи, а и на семействата си и децата си (ако имате такива)

50

Анонимен

преди 3 седмици

Ето затова изобщо не се занимавам с глупости и не гласувам.

49

Анонимен

преди 3 седмици

До До 47 Така е, но понякога прослойката удивително съвпада. Имам много точни наблюдения, понеже работата ми е такава.

48

Анонимен

преди 3 седмици

До 49 прогресивния харесва този приказвач на празни приказки нахален нищоправещ за много пари 49 а аз не искам такива като теб да и твоят алчник да спират развитието на България 49 тук освен шепа шарлатани и такива като теб има и други българи Кога ще го разберете 49

47

До 47

преди 3 седмици

Всеки измамник си има ниша. Телефонните работят с една прослойка, политическите с друга. Едни хора кълват на едно, други на тотално различно. Измамниците не са глупави, намират си контингента и работят само с него. Но принципа е един и същ. Да помогнем на полицаи, на лекари или на държавата като цяло.

46

Анонимен

преди 3 седмици

Хахахахаха прогресивния харесва Бойко Рашков комунистически следовател милионер от жена си нотариус хахахахахаха не мога да повярвам

45

Анонимен

преди 3 седмици

До Дабе Леле, с тоя фашистки език да си в затвора в някоя нормална страна. Ама тука може - част от хора на глупостта и простотията.

44

Анонимен

преди 3 седмици

До 40 Докога такива като теб все едни и същи лъжи ще лъжат по сайтовете ДОКОГА 40 КОЙ ТИ Е КАЗАЛ ЧЕ ТИ СИ МОРАЛЕН КОЙ 40 В БЪЛГАРИЯ ЖИВЕЯТ ОЩЕ МНОГО МНОГО БЪЛГАРИ 40 МОРАЛНИ ПОЧТЕНИ РАБОТЕЩИ 40

43

до 43

преди 3 седмици

Те тия, които хвърлят пари от терасите са контингент на друг, точно противоположни на ППДБ.

42

Анонимен

преди 3 седмици

Божанков,жя кажи ти сега Доган от добрите ли е? Доган купувал ли е гласове, или само Пеевски го прави? Щото на последните избори бяха едно ДПС.

41

до 38

преди 3 седмици

Хайде запиши си отговора: ДА! Няма безупречни хора на тоя свят, но трябва да си сляп да не виждаш, че има зли и добри.

40

Анонимен

преди 3 седмици

ЩЕ ВИДИТЕ СЛЕД ИЗБОРИТЕ- ПЕПЕТО НАДОЛУ ЯКО, ДПС СЪЩО ХАХАХАХА РЕВЕТЕ, РЕВЕТЕ КАТ ВДОВИЦИ.